ZVEZDA naciljala NOVO pojačanje! STATISTIKA MU JE DA SE SMRZNEŠ!

Šampionska trka sa Partizanom je i te kako neizvesna, predstoji i dvomeč protiv Glazgov Rendžersa, ali čelnici i članovi sportskog sektora crveno-belih ozbiljno su počeli da razmišljaju o narednim pojačanjima!

Mnogi smatraju da u timu Zvezde postoji nedostatak brzine, posebno u evropskim mečevima… 

Na meti crveno-belih je krilni fudbaler slovenačkog Kopra Kahim Paris. Skauti Crvene zvezde tokom zime boravili su nekoliko puta u slovenačkoj luci kako bi se uverili u kvalitete momka rođenog 2000. godine u Kingstonu! Dakle Zvezdi je i te kako zanimljiv – saznanja su Mozzart Sporta. 

Na njegovom transferu počelo ozbiljno da se radi. Realizacija je još daleko, jer o angažovanju krilnog fudbalera iz Jamajke treba da se usaglase sve strukture u Zvezdi. Pre svega sportski direktor Mitar Mrkela i trener Dejan Stanković.


NASTAVLJA SE ŠAMPIONSKA TRKA! Partizan na TEŠKOM ISPITU u Subotici! Zvezda slavi ROĐENDAN protiv Novog Pazara!Za Partizan i Hajduk NIKADA ne bih igrao! HRVATI PITALI IBANJEZA DA LI JE IMAO PROBLEMA U BEOGRADU, a on im poručio OVO!

Za Partizan i Hajduk NIKADA ne bih igrao! HRVATI PITALI IBANJEZA DA LI JE IMAO PROBLEMA U BEOGRADU,  a on im poručio OVO!

On je u dresu Kopra na 24 utakmice postigao devet golova i upisao tri asistencije. I u prethodnoj takmičarskoj godini je Paris bio vrlo dobar, kada je u dresu drugoligaša Krke postigao 16 pogodaka. Reprezentativac Jamajke igra na poziciji desnog krila. Crveno-beli su se u proteklom periodu na toj poziciji najviše oslanjali na El Fardu Bena.  Očekuje se da na poziciji desnog krila od leta konkurenciju pojača i Nikola Mituljikić iz Grafičara.

Kahim Paris ima ugovor sa trećeplasiranim timom slovenačkog prvenstva do leta 2023. godine. Zvezda bi morala da izdvoji novac za obeštećenje…

Pratite nas na društvenim mrežamaINFORMER