ZOLA PROGOVORIO O ULASKU U ZADRUGU 6! Evo šta je rekao! (VIDEO)

Zola se na samom početku osvrnuo na svoj odnos sa Viktorijom Mitrović, a tom prilikom je žestoko opleo po njoj:

Osoba koja prodaje svoje telo za novac i ne zna šta joj je prioritet u životu me ne interesuje. Nisam bio sa gorima. Sve devojke koje su priznale svoje greške, pa onda pokazale neke svoje vrline, su mene ohrabrivale. Ona je pokazala najgore. Viktorija je sama pričala da je prostitutka. Što dalje od mene, da ne čujem njeno ime. Čuo sam sad od nekih ljudi da su se Marko i Viktorija pomirili. Ona prodaje telo za pare, a kod kuće ima ćerku. Hteo sam da joj promenim život i da joj se posvetim. Pružio sam joj ljubav. Ona je inicirala intimni odnos mene i nje – rekao je Zola, pa dodao:


EKIPA INFORMERA KOD DEJANA U VETERNIKU Biljana Dragojević progovorila o snajki, evo da li smatra da njen sin treba da ostane sam!EKIPA INFORMERA KOD DEJANA U VETERNIKU: Obrisao bih život sa Dalilom! Pobednik “Zadruge 5” otkrio kome je poslao PRVU PORUKU!

EKIPA INFORMERA KOD DEJANA U VETERNIKU: Obrisao bih život sa Dalilom! Pobednik Zadruge 5 otkrio kome je poslao PRVU PORUKU!

Informer

Lazar Čolić Zola

Ja sam sa njom imao mnog više od tog nekog zagrljaja, poljubac i svašta nešto drugo. Nije loše što je ona pre toga sedam dana imala abortus, ali je užasno što je ona pre toga bila sa mojim dobrim drugom. Sa Miljanom, ja nikad nisam bio inicijator nijednog njenog abortusa, svaki put je njena majka to htela. Nije mi žao što sa Miljanom nemam dete, ali nisam ni preterano srećan zbog toga. Osećam se jadno, poniženo i razočarano zbog poslednjih mesec dana u rijalitu, ali sam sam kriv za to. Sam sebe bih udarao šakama, ali život ide dalje. Nije isključeno da uđem u “Zadrugu 6” i tad ću tek da napravim šou – zaključio je Lazar Čolić Zola, a šta nam je još otkrio saznajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart