Želeli su da bude OSIGURANA, nisu bili srećni IZBOROM!


Foto: Nenad Kostić, Nemanja Pančić

Nikolina Pišek je u žiži interesovanja javnosti zbog javnog prepucavanja sa ocem svog pokojnog supruga Vidoja Ristovića, Vitorom Ristovićem, ponajviše oko nasledstva.

Ona je nekoliko meseci pre smrti supruga javno govorila o roditeljima, te je otkrila da je na početku nisu podržavali u odluci da se bavi javnim poslom.

– Roditeljima je trebalo dosta drugo da shvate šta ja to uopšte radim. Tek kasnije su shvatili… Oni su roditelji starog kova. Želeli su da budem osigurana, šta to znači… Da budem zdravstveno osigurana, da mi to plati poslodavac, a ne sama da uplaćujem, koncept im baš nije bio jasan. Bilo im je neshvatljivo šta znači “samozaposlena”. Da isto tako imam redovna primanja, stabilnu platu – kazala je Nikolina Pišek, kojoj je prošle godine preminuo otac.

– Nisu bili srećni zbog izbora. Bili bi nekad najsrećniji da radim na sudu ili tako nešto… (smeh) To nije baš bilo tako. Kasnije su mi puno pomagali, pogotovo oko ćerke, koju sam dobila sa 21, kad sam studirala na fakultetu. Bila sam samohrana majka – dodala je ona tom prilikom za 24sata.hr.

Bonus video:

NIKOLINA PIŠEK POKAZALA UNUTRAŠNJOST VILE OD 500 KVADRATA! Voditeljka kupila nekretininu, sada kreće sa UREĐENJEM doma! (VIDEO)

00:08

NIKOLINA PIŠEK POKAZALA UNUTRAŠNJOST VILE OD 500 KVADRATA! Voditeljka kupila nekretininu, sada kreće sa UREĐENJEM doma! (VIDEO)

(Espreso/24sata.hr)





Espreso / Infomark