ZATO su se venali posle 10 godina veze i zvali samo ODABRANU ekipu ljudi, i koja su njihova BRANA PRAVILA?

Showbiz vesti

Udala se Mia Borisavljevi, glasio je naslov koji je jue preplavio naslovne strane, budui da su ona i njen partner i kolega Bojan Gruji ve 10 godina u ljubavnom odnosu.

Foto: Instagram Prinscreen/grand_televizija

.

Pre crkvenog sklapanja braka mladenci su krstili erkicu Teu, a nakon toga usledilo je graansko venanje i svadbeno veselje koje je organizovano samo za najue prijatelje i rodbinu u jednoj luksuznoj prestonikoj vili.

“Sad je sve drugaije, vie nita nije isto”, naalila se Mia nakon izgovaranja sudbonosnog “da”.

Novinarska ekipa je uspela da uhvati mladence i sa njima porazgovara i sazna kako je dolo do ideje da svoju ljubav kruniu brakom posle 10 godina odnosa, na koji nain je Bojan isprosio Miu i ta e to brak sada promeniti.

“Mi imamo ta brana pravila na svim vratima nae kue od 1 do 100 i svaki dan samo se prema tome ponaamo”, naalila se Mia, a na pitanje zato su organizovali venanje za najui krug ljudi, pevaica je bila jasna:

“Zato to ne elim da me danas iko bita ta ima novo kod mene. Ovde su doli ljudi sa kojima svakog dana provodimo vreme. To su pravi prijatelji i pravi saradnici. eleli smo intimno slavlje da bismo mogli sa svakim da se provedemo i posvetimo, a ne da dan kasnije na fotografijama gledam ko je bio na naoj svadbi”.

Mnoge je zanimalo kako je Bojan zaprosio Miu.

“Vie puta sam je prosio. Prvi put pred izlazak na binu na nekom nastupu, a poslednji put kada smo i definitivno odluili jeste bilo tokom vonje bicikli na Maldivima”, otkrio je Bojan za grand.online.
Prva / infomart