Zarada Viki Miljković


Ona je već godinama jedna od najvećih muzičkih zvezda kod nas. Proteklih godina ona redovno nastupa. I to najviše u dijaspori, gde su honorari i najveći.

S druge strane, u proteklom periodu veliki broj nastupa donela joj je i pesma “Crno na belo”, koja je zbog jedne koreografije na društvenim mrežama dobila novu popularnost među svim generacijama.

Ipak, ona u proteklom periodu ne zarađuje najviše od nastupa, već od prodaje i opremanja nekretnina. Taj posao joj je doneo nekoliko puta veću zaradu u odnosu na honorare koje dobija od svojih nastupa.

Reč je o Violeti Viki Miljković

Agencija za nekretnine Viki Miljković za klijente ima moćne i uspešne poslovne ljude, uspešne sportiste i ljude sa estrade, a Viki se u ovom poslu dokazala kao vrhunski profesionalac.

Zbog ovog posla Viki ove godine nije proslavila tri decenije muzičke karijere. I ne samo to, publika i njeni saradnici već dugo čekaju da se ona posveti svom novom albumu, koji je trebalo da bude završen do kraja godine, ali s obzirom na to da je ostalo malo više od mesec dana do kraja aktuelne godine, mala je verovatnoća da će Viki u ovoj godini predstaviti svoj novi album.

Bonus video:


09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/M.V)

Espreso / Infomark