ZAPISANO JE SVE U GENIMA! CECINA FOTOGRAFIJA IZ PROŠLOSTI SA OVOM ŽENOM GOVORI MNOGO: Ista Anastasija?! (FOTO)


ZAPISANO JE SVE U GENIMA! CECINA FOTOGRAFIJA IZ PROŠLOSTI SA OVOM ŽENOM GOVORI MNOGO: Ista Anastasija?! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ceca Ražnatović je danas popularna pevačica, a poznato je da je veoma vezana za svoje roditelje koji žive u Žitorađi.

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija iz Cecinih mlađih dana na kojoj pozira s majkom Mirom Veličković.

Ceca na slici ima kratku kosu i sigurno se sećate kako je izgledala u tom periodu, a sličnu frizuru tada je nosila i njena majka, koja se retko pojavljuje u javnosti.

Anastasija Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

Koliko ima sličnosti kada je u pitanju fizički izgled procenite sami, a jedan od komentara je da je Cecina naslednica Anastasija ista baka.

Podsetimo, Ceca Ražnatović često u javnosti ističe da najveću podršku u životu ima od svojih roditelja, Mire i Slobodana Veličkovića. Njih dvoje ne možemo često da vidimo na javnim događajima.

Ceca Ražnatović rođena je14. juna 1973. godine u Prokuplju, a odrasla u selu Žitorađa kraj Prokuplja. Mama Mira bila je seoska učiteljica, a otac Slobodan mašinbravar i trgovac.

Slobodan Veličković
foto: Damir Dervišagić

– Kažu da je moj tata čim sam se rodila i prvi put zaplakala rekao: “Jao, rodila se pevačica!” Kad sam progovorila, roditelje sam zvala po imenu, a mamu oslovljavala sa Mico – prisećala se Ceca, čijoj sreći kada je dobila sedamnaest meseci mlađu sestru Lidiju, nije bilo kraja.

– Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: “Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće – evocirala je jednom uspomene.

Bonus video:

Espreso Intervju - Ceca

14:13

Espreso Intervju – Ceca

(Espreso)

ESPRESO