Za narodnjake NIJE HTELA da uje, a onda zbog njih BATALILA AKADEMIJU

Showbiz vesti

Pevaica Vanesa oki sa 19 godina postala je poznata pod nadimkom ”plavi haos” koji joj je u poetku jako smetao i protiv koga se bunila a onda je vreme uinilo svoje i nekako ga je prihvatila.

.

Malo pre nego to je zavrila ve upisanu Muziku akademiju bend joj je predloio da pone sa nastupima u klubu koji je drao njen tata i to sa repertoarom narodne muzike.

Za mene su narodnjici bili ”ne nikako”. Rekli su mi da probam i da nauim samo tri pesme, i tako sam ja poela. Osladilo mi se pa je dola prva plata od mog efa, tj. tate i kad sam dobila prvu platu nisam imala vremena za Akademiju jer sam morala da skidam nove pesme za nastupe – rekla je pevaica.

Tata joj je godinama bio menader, a osim muzike od njega je nasledila i ljubav prema restauraciji nametaja, koji kao devojurak nije podnosila.

– Otac i majka su uvek voleli stilski nametaj a kad sam bila mala to su za mene bile starudije pitala sam se ”ko zna ko je tu spavao”. Ali naravno sve se u ivotu ui i onda shvatite da to ima pravu vrednost- otkrila je Vanesa u emisiji ”Na veeri kod” i dodala da je danas toliko strastvena po pitanju nametaja da nekad ne bira ni vreme ni mesto.

– Jednom sam pono ila kod tate po pitolj za tapaciranje nametaja, u tom momentu u toj sekundi moramo da napravimo i istapaciramo neto- otkrila je njena dugogodinja prijateljica Sandra.

Izvor: Grand