“Vrištala sam toliko jako, da sam probudila celu zgradu”

Showbiz vesti

Prošlo je godinu dana nakon smrti Merime Njegomir, a njena ćerka se prisetila tog kobnog dana na godišnjicu smrti velike pevačice.

Foto: Printskrin/TV Prva

.

Merima je preminula nakon teške bolesti u 68. godini, a ćerka Ljubica i dalje pamti bujicu emocija koja ju je pleplavila tog tužnog jutra.

U emotivnoj objavi na Instagramu, Ljubica je pokazala da je i dalje slomljena. “Jutros sam se probudila u vreme kada si ti pre godinu dana otišla… Nikada neću zaboraviti to jutro. Trebalo je da taj dan budem ceo dan sa tobom u bolnici ali me je iz sna trgnulo Merima je umrla… Sećam se da sam mislila da sanjam.. toliko sam jako počela da se štipam da se probudim da sam imala modrice sledećih nekoliko dana.. Nisam se probudila… onda sam se setila da si mi ti jednom rekla kada sanjam loše da pokušavam da vrištim probudiću se sigurno… Naravno onda sam počela da vrištim, toliko da sam probudila celu zgradu i da su me čuli i ljudi na ulici… Posle kada sam došla i ležala pored tebe pokušavala sam obe da probudim…”, napisala je ona, te dodala: “Mama izgleda da još uvek nisam uspela da se probudim, jer i dalje živim u ovom svetu gde nema tebe. I dalje je rupa u duši ista i dalje isto boli. Volim te majčice moja i čekam da se vidimo jednog dana kada dođe moje vreme. 20.11.2021. Dan od kada više ništa nije isto.”Prva / infomart