VOŽDOVAC OSTAO BEZ NAJBOLJEG IGRAČA! Crnogorski reprezentativac ide u Ameriku!

Crnogorski napadač koji je u tekućoj sezoni postigao 10 golova za “Zmajeve” karijeru će nastaviti u SAD.

Voždovac ga je pozajmio ekipi Sportinga iz Kanzas Sitija, a klub će imati mogućnost da otkupi njegov ugovor.. Fudbaler koji je svojevremeno bio član Viljareala tako će dobiti novu priliku za inostrano dokazivanje. Kako je navedeno na klupskom sajtu Voždovca, Vujnović će za početak igrati kao pozuajmljen fudbaler, a moguć je i otkup njegovog ugovora.

Vujnović je tokom boravka na krovu tržnog centra postao i reprezentativac Crne Gore, iako je njegova karijera nedavno bila pod znakom pitanja zbog čestih povreda koje su ga mučile.

– Proces kroz koji sam prošao i tokom kojeg sam ostao jak da mentalno to ne utiče na mene pomogao mi je da u prvom delu sezone sve dođe na svoje mesto kako sam zamišljao da bi trebalo da bude u nekom trenutku moje karijere. Namestilo se da to bude sada i napravio sam važan iskorak. Kada samo pomislim da sam pre godinu ipo dana igrao u Crnoj Gori, uspeh je i to što mi se ukazala prilika da igram u Voždovcu, a kamoli to što odlazim u ligu kakva je MLS – istakao je napadač.


BOMBA na Voždovcu!Voždovac odigrao poslednju kontrolnu utakmicu na pripremama

Voždovac odigrao poslednju kontrolnu utakmicu na pripremama

Starsportphoto

 

Vujnović je u dosadašnjoj karijeri igrao za Radnički iz Obrenovca, beogradski Rad, C i B ekipe Viljareala i Podgoricu. Pravu formu pronašao je u Voždovcu, a kako je rekao za klupski sajt, sada ga očekuje mnogo viši nivo fudbala.