Vidim da lažeš; zaleteću se jednom i ići ću u zatvor…

Showbiz vesti

Priliku da pokažu svoj napredak i ukrste glasove sinć su imali Haris Džananović iz Sarajeva i Tamara Vujačić iz Podgorice. Haris, inače iz tima Viki Miljković odabrao je numere braće Matić “Niko i neko” i “Sve je na prodaju”, dok se Cecina kandidatkinja, Tamara, predstavila numerama “Više se ne vraćaš” i “Vadi se na moje ludilo”.

Foto: Prva TV

.

Vujačićeva je publici poznata od ranije pošto je imala prilike da predstavlja svoju zemlju na Eurosongu, a već u prvoj numeri dobila je dva glasa podrške.

Konačan rezultat bio je 6:3 u korist Cecine takmičarke.

Kada je Saša Popović upitao da li je Viki zadovoljna ona je odgovorila kako nije.

“Pevao je jedva za tri glasa. U oči me gledaš i lažeš, i vidim da lažeš”, rekla je Marija, a Viki je to negirala.

“Daleko si bio gori nego u prethodnom krugu, rastroćkan, razvaljen, netačan. Bez fokusa, bez koncentracije, možda ti je takav dan”, nastavila je Šerifovićeva da obrazlaže svoje mišljenje, sa kojim se Miljkovićeva nije slagala.

“Nemoj da me prekidaš Violeta! Nemoj da me prekidaš, jer stvarno ću jednom da se zaletim, spucaću te odavde ići ću u zatvor”; odbrusila joj je Mara, a zatim poentirala kako Haris nije bio skoncentrisan na pevanje, već na broj glasova, dok je Tamaru pohvalila kako je bila odlična, prenosi grand.online.

Ana Bekuta, takođe nije dala glas Džananoviću smatrajući da je zvučao amaterski.

“Ja čujem nerad ,kao da se nisi bavio pesmama koje si pevao”, rekla mu je Bekuta, a Saša Popović se nadovezao sa tvrdnjom da kako je mentor trebao da se bavi njime.

Viki se branila kako su imali dovoljno proba, ali da je kandidat menjao izbor pesama nekoliko puta, na šta se Haris nadovezao kako se u prvobitno izabranim nije osećao sigurno.

“Ja mislim da svi isto mislite”, zaključio je Saša Popović i dao završnu reč Ceci koja je ponosno pohvalila tamaru kako je bil ana visini zadatka.