VELEOBRT U PARIZU! Mbape ODBIO Real! Dobio ponudu koja se NE ODBIJA – ASTRONOMSKI ugovor od kog se ledi krv u žilama!

Delovalo je da je u jednom momentu da je odlazak Kilijana Mbapea u Real Madrid gotova stvar. Ipak, kako vetar dune priče i stavovi se menjaju, te svetske medije ne čudi najnovija izjava francuskog napadača. 

Dobro informisani “Ekip” prenosi da je Pari Sen Žermen prešao u “ofanzivu” i da je Kilijan Mbape sve spremniji da popusti i produži saradnju sa Svecima. Potvrdu celoj priči daje i njegova izjava nakon 156. gola u dresu pariškog kluba. Novinari su ga “navukli” i pitali da li je raspoložen da obori rekord Edisona Kavanija od 200 golova. 

– Videćemo. Videćemo šta će se dogoditi – naivno je odgovorio Mbape. 

Tanjug

Bio je to dovoljan znak za francuske novinare da krenu u “istraživanje” i saznaju da li je Mbapeov odlazak sa Parka Prinčeva gotova stvar, kao nekada. Ipak, došlo je do velikog preokreta, pritisak Svetaca je sve jači, ponuda sve unosnija, a šuška se da je Francuz dobio i blanko ček, da sam upiše koliku platu želi samo da ostane u Pari Sen Žermenu. 


MBAPE ZABRINUO NAVIJAČE REALA! Nisam još odlučio!

MBAPE ZABRINUO NAVIJAČE REALA! Nisam još odlučio!


MAJKO MILA, ON JE VAZNEMALJAC! Mbape je uzeo loptu, a onda je usledio šou! (VIDEO)

MAJKO MILA, ON JE VAZNEMALJAC! Mbape je uzeo loptu, a onda je usledio šou! (VIDEO)

Još uvek je daleko od dogovora, ali Francuzi smatraju da bi rezultat Pari Sen Žermena u Ligi šampiona ove godine mogao da donese odgovore Mbapeu. Ukoliko bi Sveci napokon stigli do “ušatog pehara”, moguće je da bi mladi napadač rešio da ostane na Parku Prinčeva, u suprotnom, šanse Real Madrida će biti sve veće. 

Pratite nas na društvenim mrežamaINFORMER