UŽAS U BRAZILU! Bačena bomba na autobus sa fudbalerima! (VIDEO)

Brazilski klub potvrdio je da su najmanje tri igrača povređana, kada je bačena bomba na autobus dok su fudbaleri išli na utakmicu.

Na fotografijama se vidi krv na sve stane i velika rupa na jednom prozoru. 


OVO SMO ČEKALI, POVREDA JE PROŠLOST! Bogdanovićevih 27 poena, dobra partija Pokuševskog! (VIDEO)JOKIĆ NASTAVIO TEROR! Maestralna partija Srbina, gazi sve redom! (VIDEO/FOTO)

JOKIĆ NASTAVIO TEROR! Maestralna partija Srbina, gazi sve redom! (VIDEO/FOTO)

Golman Danilo Fernandez je u bolnici, lice mu je unakaženo nakon pucanja stakla posle eksplozije, dok su u bolnici i bek Mateus Baija i napadač Marselo. 

Fernandez se javio na društvenim mrežama, rekao je da je dobro, ali nije želeo da otkriva detalje. Pretrpeo je opasne posekotine po licu i vratu od srče.

 Danilo je igrač koji je zaradio najozbiljnije povrede. Ima nekoliko posekotina po licu, vratu i donjim rebrima, pa je to moralo da mu se sanira. Ostaće u bolnici radi opservacije i dodatnih testova oftamologa – izjavio je timski lekar.

Policija je navela da istražuje incident koji se dogodio u Sulvadoru.

Prikupljamo snimke, izjave igrača i svedoka koji su bili na licu mesta. Uradićemo sve da što pre identifikujemo i uhapsimo počinitelje – poručili su iz policije. 

Pojedini mediji spekulišu da se za sve krivi navijači Baije, koji navodno na ovaj način žele da uplaše fudbalere kako bi imali što bolje rezultate. 

Bahia je prišle godine ispala u drugu ligu Brazila, a zabeležila je jednu pobedu u poslednjih šest utakmica.  

Pratite nas na društvenim mrežamaINFORMER