uveni Hagrid iz filmova o Hariju Poteru ivi kao vuk samotnjak u adaptiranoj tali

Showbiz vesti

Glumac Robi Koltrejn (71) povukao se od oiju javnosti i preselio u brda.

Foto: Profimedia/Collection Christophel Warner Bros

.

kotski glumac Robi Koltrejn osvojio je deja srca u popularnoj seriji filmova u kojima je igrao lik Rubeusa Hagrida, a danas glumac izgleda i ivi sasvim drugaije.

Dok se zvezde Harija Potera hvale milionima koje im je serija filmova donela te su mnogi napravili vrlo uspene karijere, glumac Robi Koltrejn (71) povukao se od oiju javnosti i preselio u brda u blizini Glasgowa. ivi u iznajmljenoj i adaptiranoj tali koju meseno plaa 1.000 funti, pie Radar.

Prijatelji i komije koji su povremeno viali Koltrejna rekli su da je postao zatvorenik sopstvenog doma i da pati od osteoartritisa koji je toliko bolan za njegove kukove da je ve pet godina u invalidskim kolicima, prensi Telegraf.rs.

Njegov najblii komija i stanodavac, Endru Edmonston (50), rekao je da nije video glumca poslednje etiri godine.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

.

– “Povuen” je definitivno re kojom bih opisao Robija. On je na komija i zapravo nam je njegova tala najblia od naih 11 farmi, ali od njega ve godinama nema ni “k” od komije. Pre mnogo godina viali smo ga na privatnim veerama, ali to je sada prestalo – rekao je Edmonston.

– On jednostavno ne eli vie da bude deo zajednice. Potpuno se udaljio. To je jako tuno. Naalost, nije ba ni najsrenija osoba. Svaki put kad smo domaini humanitarne akcije, pozovemo ga. Njegovo ime je uvek na listi, ali odgovor koji uvek dobijemo je ‘ne’ – objasnio je Edmonston.

U mlaim danima Koltrejn je bio poznat po zavisnosti o alkoholu i “divljanju”, no sve se promenilo kada je upoznao Ronu Gemel s kojom ima dvoje dece. Par se razveo 2003., a prole godine glumac je izjavio da ima devojku poslednjih 12 godina.

Prvi uspeh u karijeri je doiveo u britanskoj kriminalistikoj dramskoj seriji ‘Cracker’, no njegov najvei uspeh je bila uloga Hagrida. Zbog loeg zdravlja verni oboavatelji Harry Pottera bili su duboko iznenaeni to se glumac ipak pojavio na 20. godinjici prvog filma.