Uvek ću joj biti podrška

Showbiz vesti

Još jedna sezona “Zvezda Granda” iznedrila je fantastične mlade vokale, a mentori su ponovo uradili svoj zadatak uradili besprekorno. Među šesnaest finalista našla se i devojčica koja je prikupila simpatije Snežane Đurišić, iako je bila u timu Ane Bekute.

Foto: Prva TV

.

“Mala Sandra Mladenović, ona će me naslediti, ona peva isto kao ja! Ona je devojčica koja je mene jako podsetila na mene, a nekoliko mojih pesama je otpevala baš kao ja. Nekada sam bila tužna što nisam mogla sebe da prepoznam u nekome od tih mladih ljudi, ali se onda pojavila ona, jedno divno dete i prelepo vaspitano”, otkrila je pevačica, prenosi grand.online.

Bez imalo sujete Snežana će pružiti podršku svim takmičarima, bez obzira da li su bili u njenom timu, ali ne krije da za svoju naslednicu ima posebne planove.

“Uvek ću joj biti podrška, rekla sam joj to. Uvek dajem glas za nju! Iako sam imala svog kandidata u finalu podjednako sam navijala i za Sandru, u sebi naravno (smeh)”, priznala je te dodala da publika može očekivati iznenađenje.

“Biće rado viđena i pozvana sa moje strane na neki moj koncert ili nastup. Možda bude i neki duet”, istakla je Sneža ne krijući ponos što je konačno u nekom mladom pevaču videla sebe.

Podsetimo, Sandra Mladenović iz tima Ane Bekute osvojila je treće mesto u “Zvezdama Granda” sa 43.787 glasova. Pokazala se kao besprekoran izvođač narodnih numera, a neretko je pevala i Snežine pesme čijim izvođenjem je fascinirala ne samo žiri, već i publiku.Prva / infomart