UREDNIŠTVO I VLASNICI TAJKUNSKE “NOVE.RS” SU BESTIDNI LAŽOVI

Danas prepodne izašla je vest u pojedinim medijima da je emisiju u kojoj je gostovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć gledalo, prema merenjima agencija koje se time bave, 1.346.153 građana Srbije.

Svi mi koji smo pratili obraćanje predsednika Vučića mogli smo da čujemo brojne informacije koje interesuju građane Srbije, a koje su od značaja za život svakoga od nas i za našu državu.

Danas poslepodne izašla je vest na portalu Nova.rs pod naslovom “Zašto ne volim Hrvate i Bošnjake, pripoveda Aleksandar Vučić”, autor nije potpisan.

Da je reč o monstruoznoj i bolesnoj laži i da ovakva vest, posebno sam naslov, nema apsolutno nikakve veze sa istinom zna vrlo dobro pomenutih 1.346.153 građana koje je gledalo predsednika uživo, kao i mnogo veći broj ljudi koji su naknadno gledali snimak gostovanja.

Svi mi čuli smo sve suprotno od onoga što danas laže tajkunska Nova.rs – predsednik Vučić više puta je naglasio koliko je važno da svi narodi na ovim prostorima žive pomirljivo i budu u dobrim odnosima, da ne smemo da mrzimo jedni druge zbog budućnosti naše dece, čak i bez obzira što su najbliži članovi naših porodica žrtve zločina pripadnika drugih nacija, kao što su žrtve zverstava i brojnih zločina bili članovi porodice Vučić.

Ovakvo skandalozno falsifikovanje reči predsednika Srbije naravno da nije slučajno, niti ima ikakve veze sa novinarstvom – ima za cilj upravo ono što građani Srbije odavno prepoznaju, da su uredništvo i vlasnici tajkunske Nove.rs bestidni lažovi.

Jedino gore od toga što su lažovi je što sada željno iščekuju nove napade na predsednika Srbije od strane raznih političkih pojava, a koji će kao nekakav dokaz za te napade imati njihov naslov i njihovu laž.

Svim zainteresovanim građanima stavljamo na uvid snimak gostovanja predsednika Vučića da sami vide kakvi su lažovi Nova.rs, a njima poručujemo – sram vas bilo!
Republika / infomart