Unuk Verice Rakočević ozbiljan je frajer || Gloria


Osim na poslovnom planu, kreatorka Verica Rakočević ostvarena je i na porodičnom planu, te je ponosna majka troje dece Elene, Milene i Miodraga. Iako je izuzetno ponosna na svoju decu, čini se da je ipak najponosija na svoje unuke. 

Unuk Verice Rakočević obara sa nogu

Najveću pažnju sasvim sigurno privukao je njen unuk, koji je potpuno zaludeo pripadnice nežnijeg pola. Ponosna baka fotografiju unuka objavila je na svom Instagram profilu, povodom njegovog rođendana, a to je bilo dovoljno da izazove pravu pometnju na pomenutoj društvenoj mreži.

Pročitajte Nisam ga gledala kao muškarca: Neobično Fejsbuk poznanstvo, venčanje u trenerci i dugogodišnja ljubav Verice i Veljka Kuzmančevića

Matija je student, a odlukom da upiše fakultet oduševio je svoju porodicu. On, za razliku od majke i bake ne voli da se preterano eksponira u javnosti, s toga ni na društvenim mrežama nije preterano aktivan iako s vremena na vreme objavi po koju fotografiju.

Na osnovu dostupnih fotki, očigledno je da je Matija nasledio istančan ukus za modu, ali i nesvakidašnju lepotu koja je karakteristična za njegovu porodicu.

Pročitajte Njenoj sreći nema kraja: Verica Rakoćević raznežila sve fotografijom, a OVO je povod

Dostupne fotografije takođe nam otkrivaju da je unuk Verice Rakočević fan dobre fotke.

 

 

 

Glorija / Infomark