Udarali je po čelu pa MALTRETIRALI, otkrila JEZIVE DETALJE!


Anabelina naslednica Luna Đogani danas je uspešna i ostvarena mlada žena, ali život je nije mazio. Od rođenja je nosila breme na leđima jer je dete poznatih roditelja, Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

– Mrzela sam rijalitije, jer su moji bili u “Velikom bratu” i “Farmi” i ljudi su ih pljuvali. Ali jedan poziv je promenio sve. Mamin prijatelj me je pozvao 2017. dok sam bila na moru i pitao da uđem u novi rijaliti “Zadruga”. Rekao mi je: “Biće zezanje, lude žurke, zadaci po ceo dan, vodićete računa o životinjama, imaćete laptop i telefon jednom nedeljno, komunikaciju sa svojima, moći ćete nekad da izađete…”

– Mislila sam da će taj rijaliti biti sličan “Velikom bratu”, u kom su bili Anabela i Marko. Obožavala sam da ga gledam. Marko i Ena Popov su bili najbolji par ikada! Nisam ni sanjala da će mi on biti muž. Bila sam klinka, nosila kikice i fiksnu protezu. Nisam ga gledala kao muškarca, jer sam bila dete, ali mi je bila simpatična njegova ljubav sa Enom. Nisam ni slutila da će se rijaliti u kom ću biti pretvoriti u Sodomu i Gomoru. ”

– Deca umeju da budu surova, pa je bilo i onih koji me nisu voleli jer sam dete poznatih roditelja. Govorili su mi: “Ćelava” i stalno me lupali po čelu. Kako neko prođe, zvekne me, a onda se svi smeju. I danas ne znam što im je smetalo moje čelo. Jeste veliko, ali meni je lepo.

Osim problema sa vršnjacima i nastavnicima – Luna je prolazila kroz pakao i zbog novinskih natpisa, jer su u tom periodu Anabela i Gagi često bili tema žute štampe.

– Dugo sam se osećala loše što Marko i mama ne pričaju. Teško je kada moraš da balansiraš između dve najbitnije osobe u životu. S vremenom su oboje spustili loptu. Naučili su da se poštuju i da prošlost ostave iza sebe. Najveće zasluge za to ima Mia, jer ih je ljubav prema njoj spojila.

Bonus video:


02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)

Espreso / Infomark