Ubili staricu jer nije želela INTIMNI ODNOS! Misterija zločina u Loznici na pragu razrešenja posle DVE GODINE!

Motiv ubistva brutalno usmrćene penzionerke Slavke Jevtić (65) iz Loznice, najverovatnije nije novac, otkriva izvor Republike, blizak istražnim organima koji i dalje rade na kompletnom rasvetljenju slučaja. 

Nesrećna žena je ubijena pre više od dve godine, tačnije 3. januara 2020., a juče je u okolini Loznice uhapšen N.J. (28). On je priznao zločin, koji je u prvi mah poricao. 

Uhapšeni je policiji otkrio i da je imao saučesnika G. N.(41) iz Sremske Mitrovice koji se zbog drugog krivičnog dela nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u Beogradu, ali i da su navodno, sa ubijenom nameravali da imaju intimne odnose, kao i da su je ranije posećivali iz istih pobuda.  

N.J. je priznao da je sa prijateljem došao kod Slavke u stan u centru Loznice. Žena im je otvorila vrata stana, ali nije bila srećna što ih vidi. Oni su je napali, a ona se opirala i pretila im policijom. Zadali su joj nekoliko udaraca i ugušili je jastukom, a onda izazvali požar da bi vatrena stihija progutala staricu i njihove tragove – kazao je izvor Republike.  

Uhapšenom N.J. i njegovom saučesniku se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo i izazivanje opšte opasnosti. Prvoosumnjičeni N.J. je juče saslušan i pred zamenikom Višeg javnog tužioca u Šapcu, a saslušanje njegovog saučesnika biće uskoro obavljeno u zatvoru.

Saznajemo i da je uhapšeni od ranije poznat policiji zbog različitih krivičnih dela, poput krađa i trgovine drogom.
Republika / infomark