U Srbiji od nedavno posluje nova banka koju već svi poznaju – znate li o čemu je reč?

Ova banka je treća najveća i najlikvidnija u Srbiji. Članica je vodeće bankarske regionalne grupacije i univerzalnog je tipa, što znači da pruža sve vrste usluga, svim kategorijama klijenata – od građana, preko preduzetnika, malih i srednjih preduzeća, pa sve do najvećih domaćih i internacionalnih kompanija.

Zahvaljujući efikasnim i jednostavnim procedurama za kratko vreme počela je da obara rekorde u brzini odobravanja i isplate kredita građanima i privredi, i profilisala se kao jedan od lidera u u ovom segmentu, ostvarivši višestruko veći rast od tržišta u svim ključnim segmentima poslovanja.

Ponosna je vlasnica jedne od najvećih mreža bankomata i ekspozitura u našoj zemlji, a nedavno je najavila intenzivnu digitalizaciju proizvoda i usluga, kao i zamenu svih postojećih bankomata najmodernijim multifunkcionalnim aparatima poslednje generacije.

Matična grupa ove banke, inače pionir i jedan od regionalnih lidera u digitalizaciji, najavila je otvaranje DigIT kompanije u Beogradu, u kojoj će najbolji stručnjaci za IT i podatke razvijati digitalna rešenja za potrebe svih banaka-članica ove Grupe.

Nova banka već je prepoznata kao jedan od stubova stabilnosti nacionalnog finansijskog sistema, ali i generator pozitivnih promena u zajednici u kojoj posluje, kroz projekte društveno odgovornog poslovanja, osmišljene da podrže vlasnike malih lokalnih biznisa, organske poljoprivrednike, mlade, ali i nadarene umetnike i sportiste u nameri da nastave da grade svoju budućnost u regionu koji je naš dom.

Ipak, njen najveći kapital je transparentan i fer odnos sa više od 2.500 zaposlenih i gotovo milion i po klijenata, koji ostaju u fokusu njenog poslovanja i svake bankarske odluke.

Rezultat je jednog od najkompleksnijih integracionih procesa spajanja dve banke, zahvaljujući kojem danas ima 4,8 milijardi evra vrednu zajedničku aktivu, oko 140.000 više klijenata, za približno 25 procenata veći kreditni portfolio, kao i značajno više proizvoda i usluga.

Nastala je fuzijom tradicije, stabilnosti i poverenja Komercijalne sa agilnošću i inovativnošću NLB Banke.

Ukoliko niste povezali do sada – nova banka, za koju već svi znaju je NLB Komercijalna banka, banka pravih prilika!
Republika / infomart