U RIJALITIJU “ZADRUGA 5” ZARADIO OGOMAN NOVAC Miki Đuričić okreće novi list, evo na šta će potrošiti honorar!

Bivši zadrugar i najpoznatiji pčelar iz Kupinova Miki Đuričić za neke je moralni pobednik rijalitija “Zadruga”, jer je uspeo da dogura do samog superfinala. Naime, u rijaliti formatima učestvovao je desetak puta, jednom je pobebio, a svaki sledeći put pobegao ili bio diskvalifikovan.

Zato je ulazak u finale sam po sebi za njega veliki uspeh, a ako tome dodamo činjenicu da je za 10 meseci zaradio 100. 000 evra, trebalo bi da bude srećan i ponosan.

Informer

Miki Đuričić sa suprugom

– Kad je ulazio u rijaliti, ni sam nije verovao da će ovoliko ostati. Plan je bio do decembra da bude učesnik, pa je onda odlučio da se bori koliko može, pa koliko izdrži. Sračunao je on šta mu treba, pošto hoće sa ženom Angelinom skroz da promeni život. Ima u planu da ćerkici Dunji kupi stan. Ona je još mala, do tada će ga izdavati, a kad poraste neka sama odluči, da li će živeti u Beogradu ili će ostati kod njih u Kupinovu. Top je sve u dogovoru sa ženom uradio! Propustio je mnoge prilike i proćerdao velike pare, pa je sada odlučio da se opameti. Čim je izašao rekao je ženi da bi voleo da imaju još jedno dete, pošto kaže da je ovo prvo pametno na njega. Mala voli da crta, piše nešto, sve je interesuje, jako je bistra iako ima samo godinu i po dana, pa Miki kaže da ako je prvo takvo, nema šanse da sa drugim omanu – govori izvor za Svet. 

BONUS VIDEO:


ODBIJENA TUŽBA! Advokati Bokija 13 uspeli da ga odbrane, evo šta o svemu misli sud!

ODBIJENA TUŽBA! Advokati Bokija 13 uspeli da ga odbrane, evo šta o svemu misli sud!


GUDELJ OBJAVIO PRVU ZAJEDNIČKU FOTOGRAFIJU SA ANASTASIJOM! Cecin komentar oduševio sve

GUDELJ OBJAVIO PRVU ZAJEDNIČKU FOTOGRAFIJU SA ANASTASIJOM! Cecin komentar oduševio sve

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart