U Lavove zaljubljen PRIJATELJ, Ribe žele SAMOĆU! Današnji LJUBAVNI HOROSKOP će mnoge znake iznenaditi!

Ovan

Jedna rečenica može biti poslednja kap vezano za odnos za koji ste smatrali da obećava, ali ste uviđavali znake upozorenja.

Pošto ste potvrdili sumnje, vreme je da uradite pravu stvar. Odlazak ne mora da znači “spaljivanje mosta”. Nekim ljudima je jednostavno bolje da budu prijatelji.

Bik

Teško je mešati temu novca sa ljubavlju i strašću; međutim, možete uskoro biti upoznati sa finansijskim problemima prijatelja.

Vaš razuman i umeren način posmatranja stvari može biti prava pomoć. Budite onaj prijatelj koji velikodušno daje mudrost.


STRAŠNO SU LJUBOMORNI! 3 neverovatno posesivna horoskopska znaka kada je LJUBAV U PITANJU!RETROGRADNI SATURN GAZI DO 23. OKTOBRA! Planeta KARME nas upozorava da PAZIMO šta RADIMO, a astronumerolog otkriva koja je NAJVAŽNIJA LEKCIJA koju treba da NAUČIMO

RETROGRADNI SATURN GAZI DO 23. OKTOBRA! Planeta KARME nas upozorava da PAZIMO šta RADIMO, a astronumerolog otkriva koja je NAJVAŽNIJA LEKCIJA koju treba da NAUČIMO

Blizanci

Neko će možda promeniti svoj pristup prema vama, a vi možete da osetite kako se dinamika veze pomera sa topline, na hladnu i udaljenu vibraciju.

Danas postoji šansa da budete smešteni u prijateljsku zonu. Ako imate pitanja o tome gde se nalazite, obavezno pitajte.

Rak

Prošlost može postati nejasna za vas kada vreme prođe. Možda ne razumete zašto odjednom s ljubavlju pomislite na osobu koja vas je jednom povredila.

Udaljenost može stvoriti zamućenu perspektivu. Napravite listu razloga zašto niste zajedno, kako biste bili jasni u svojoj odluci da raskinete.

Lav

Prijatelj je možda tajno zaljubljen u tebe i nema nameru da otkrije svoja osećanja.

Stvar je u tome što možete osetiti njihovu emocionalnu i fizičku privlačnost, a možda ćete se i osećati neprijatno. Tajna će ostati, čak i ako pokušate da je otkrijete.

Shutterstock

prijateljska ljubav

Devica

Između vas i vašeg romantičnog partnera postoji sukob potreba. Možda ste vi poslovni upravo sada, kada oni traže ljubav.

Stvarnost života može vam oboma oduzeti iluziju o tome kakva bi vaša veza trebalo da bude.

Vaga

Vreme je da počnete da radite neophodne stvari da svoj san o ljubavi pretvorite u stvarnost.

Prerasli ste iluzije emocionalne povezanosti i želje za stvaranjem korena koji produbljuju vašu bezuslovnu ljubav jedno prema drugom.

Škorpija

Radost je brinuti o nekome tako duboko. Danas se možete fokusirati na mračniju stranu ljubavi – nasleđe, testamente i razgovor o smrti – tako da se i vi i vaš partner osećate spremni da se nosite sa stvarima, ako se bilo kome od vas bilo šta desi.

Strelac

Ako još niste upoznali osobu koju volite sa svojom porodicom ili prijateljima, ova nedelja je možda pravo vreme. Postoje trenuci za koje je potrebno vreme za planiranje i pripremu.

Vreme je da počnete da dajete do znanja svojim roditeljima da imate nekoga koga biste želeli da im predstavite, a to je neko za koga verujete da je veoma poseban.

Jarac

Ponekad samo želite da imate prijatelja ili voljenu osobu na telefonu, dok ste napolju i obavljate poslove.

Možda ste danas dodatno zauzeti, ali ako ostanete u kontaktu sa partnerom, vreme može da proleti i da vas zbliži.

Vodolija

Spremni ste da pričate o svojim osećanjima na duboko emotivnom nivou.

Ovo takođe može biti trenutak kada svom partneru kupujete poklon, da pokažete koliko ste ozbiljni po pitanju njegove uloge u vašem životu, i budućnosti.

Ribe

Porodica i prijatelji; koliko god bili dobronamerni, mogu reći stvari koje pokušavaju da vas obeshrabre da ostanete sami.

Ljudi možda neće razumeti zašto ste odlučili da trenutno ne želite vezu. To zapravo nije njihov izbor, ali kada osetite pritisak, budite jaki, prenosi yourtango.com.

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / Infomark