TUŽBE SU SPREMNE! Rođena sestra Aleksandre Nikolić angažovala advokate zbog haosa u Zadruzi! “Skandal ću da napravim”! (VIDEO)

Rođena sestra Aleksandre Nikolić, Jelena posetila je redakciju Informera i tom prilikom otkrila pravo lice svoje sestre Aleksandre.

Milim da je Zadruga poprilično promenila Aleksandru. Ove sezone je mnogo borbenija, snažnija, istrajnija, nego što je to bio slučaj sa prethodnom. Milim da ju je ova poslednja sezona baš očeličila da bude jaka žena. Ona je ranije bila jako povučena i mirna devojka, ali kada si u Zadruzi takve ljude uglavnom svi gaze, a ona je rešila da ove sezone malo “pokaže zube” kako ne bi dolazilo baš to tih stvari koje su se ranije dešavale. 

Aleksandra je iz četvrte sezone izašla sa svega tri nedeljna honorara od ukupnih deset meseci koje je provela u Zadruzi, dok je sve drugo izgubila na kaznama.

Printscreen You Tube

Mnogo je novca bačeno na nebitne ljude, mnogo honorara izgubljeno zbog još nebitnijih osoba, ali ove sezone toga nema. Aleksandra sada ima mnogo manje neprijatelja nego ranije, zato što su videli da nije jedno jagnje, već da je sada prava lavica – govori Jelena.


SKANDAL U ZADRUZI! Isplivao ŠOKANTAN VIDEO, Dalila NAPALA Aleksandru – Ne bira način da POVREDI Dejana! (VIDEO)

SKANDAL U ZADRUZI! Isplivao ŠOKANTAN VIDEO, Dalila NAPALA Aleksandru - Ne bira način da POVREDI Dejana! (VIDEO)


DEJAN POGAZIO OBEĆANJE! Dragojević razočarao Aleksandru – NEVEŠTO SE PRAVDAO da je Dalila KRIVA ZA SVE?! (VIDEO)

DEJAN POGAZIO OBEĆANJE! Dragojević razočarao Aleksandru - NEVEŠTO SE PRAVDAO da je Dalila KRIVA ZA SVE?! (VIDEO)

Nikolićeva je već nekoliko meseci u ljubavnom odnosu sa Dejanom Dragojevićem, a porodica Nikolić je za budućeg zeta imala samo reči hvale. 

Printscreen You Tube

Dejan je fenomenalan izbor jer je on momak kog bi svaka majka poželela za zeta. Mnogi su ljubomorni na njihovu vezu, ali oni su istrajni u njihovim emocijama. Nisam sigurna da Dejan voli Aleksandru, jer je za to još uvek rano, ali da je zaljubljen to jeste sigurno. Moja Aleksandra je  i zaljubljna i voli ga, to se vidi iz aviona (smeh).

Dejan i Aleksandra ne kriju svoju ljubav, samim tim ni ne kriju da imaju intimne odnose, pa ne beže od kamera kao ranije. 

printscreen

Malo nam je bilo svima čudno što je to dopustila sebi, ali ne osuđujemo, velika je devojka zna šta je najbolje za nju. Kada bi ostala trudna, apsolutno bi je podržali, jer to dete bi bilo prlod dveju osoba koje se vole – ističe Jelena. 

Kada bi došlo do konflikta između Aleksandre i Dalile kako bi reagovala?

Isto kao što sam regovala kada je Maja napala Aleks. Angažovala bih advokate da rade svoj posao, ja sam išla u produkciju haos pravila tamo, ali na žalost ruke su mi bile vezane. Ugovor je takav da dok su unutra ne možemo ništa, tek nakon njenog izlazka. Sada smo uneli neke preomene pred njen ulazak, i sada za ne daj Bože, advokati vode sve i u pripravnosti su za bilo šta da se desi mojoj sestri – kaže Jelena za Informer.rs

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart