Turski glumac OČARAO žene u Srbiji! Priznao koje osobine mora da poseduje žena da bi ga osvojila! (FOTO)

Showbiz vesti

Mnoge pripadnice ženskog pola oduševljeni su turskim glumce Čalarom Erturulom, zvezdom serije “Ljubav na pomolu”.

.
.

Mnogi ga zovu turskim Džejkom Džilenholom, koji je poznat po talentu, lepoti, ali i smislom za humor pa neretko nasmeje fanove na svom Instagramu.

Mnoge pripadnice ženskog pola oduševljeni su turskim glumce Čalarom Erturulom, zvezdom serije “Ljubav na pomolu” koja se emituje kod nas.

Od detinjstva je želeo da bude glumac, ali zbog roditelja je studirao mašinstvo. To ga nije sprečilo da se tokom studija pojavljuje u reklamama, a kao glumac amater pojavio se i u predstavama “Romeo i Julija” i “Licemer”.

.

Diplomirao je 2011. godine, ali već 2012. dobija glavnu ulogu u filmu “Planina” i u seriji “Ne brini za mene”. Iako je nastavio da niže uloge, tek mu je ona u seriji “Ćerke” donela značajnu popularnost.

Iako za njim žene lude, on je u jednom intervjuu otkrio da bi ga osvojila devojka koja je “kulturna i nežna i da mora da bude društveno osvešćena. Smatra da su pametne devojke, koje čvrsto stoje na zemlji veoma privlačne”.

Takođe, mediji već neko vreme nagađaju da je u vezi sa jednom kostimogafkinjom, Erturul je poručio da “njega tuđe veze ne zanimaju, pa da isto tako njegov privatan život ne bi trebao da zanima bilo koga”.