TUGA, PROKUPLJE ŽALI ZA NIKOLOM KOJI JE POGINUO U AMERICI! Njegova porodica i ovde je dobro živela, ALI ONDA SU DOBILI POZIV!

Kao što smo pisali, Nikola je doživeo nesreću u kolima sa svojim ocem, a osim nesrećnog mladića, tada je  poginuo još jedan američki državljanin. Tragedija se dogodila tačno na rođendan njegove majke.

– Porodica Đorđević poreklom je iz Prokuplja, majka mu je bila profesorka engleskog jezika. U gradu su bili izuzetno cenjeni – priča naš izvor iz Prokuplja

– U Ameriku je otišao prvo njegov ujak, sveštenik, a potom je pozvao i ostale. Odselili su se pre nešto više od dve godine. Iako su i u Srbiji lepo živeli, verovatno su otišli dalje za boljim i srećnijim životom – navodi izvor.

Naš sagovornik ističe da su Nikola i njegova sestra bili zlatna deca.

– Sestra mu je primljena na prestižni univerzitet Harvard. Pre nekoliko dana smo se čuli sa njegovom majkom, čestitali joj rođendan, ništa nije slutilo na nesreću – priča naš sagovornik.

– Nikola je bio dobar dečko, zlatno dete, nema šta drugo da se kaže. Van sebe smo od bola, ne možemo da shvatimo da ih je zadesila takva tragedija. 

Nikolin otac Slobodan je i dalje u bolnici, ali je dobra vest da se uskoro očekuje otpuštanje i odlazak na kućno lečenje!

Pratite nas na društvenim mrežama