TRAŽI SE MUŠKARAC ZBOG UBISTVA: Umešan u likvidaciju folk pevača


POVODOM molbe holandske policije, a u vezi sa ubistvom Envera Koljšija (43) u Buhtenu, 9. juna 2022. godine, objavljujemo foto-robot muškarca za koga smatraju da raspolaže sa važnim informacijama u vezi sa ovim krivičnim delom.

Foto: Jutjub/Grand Production/Shutterstock/Ilustracija

Muškarac je na dan ubistva viđen u blizini mesta događaja. Mišićave je i masivne građe, visine oko 180 cm, starosti između 50 i 60 godina, smeđih očiju, istaknutih obrva i crne kose, širokim nosom i sa puno bora. Na sebi je toga dana imao ravan tamni kačket, plave farmerke sa crnim prugama na prednjoj strani, tamnu letnju jaknu sa upečatljivom kragnom i crne cipele.

Foto Fejsbuk

U cilju rasvetljavanja ovog ubistva, molimo sve građane da, ukoliko prepoznaju lice, ili imaju informacije o ubijenom muškarcu koje bi pomogle istrazi, prijave na broj telefona 011/361-7224 ili 011/3611223.

Podsetimo, pevač Zvezda Granda Enver Miki Kolašinac ubijen je u Holandiji u sačekuši. Holandska policija uspela je da rekonstruiše kretanje pevača Envera Mikija Kolašinca neposredno pre zločina, ali su pokrenuli istragu kojom će utvrditi kako je pevač iz Srbije živeo luksuznim životom u ovoj evropskoj zemlji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Novosti /Infomark