toni bivsi decko dare bubamare


Marko Dujaković Toni u žižu interesovanja dospeo je kad je kao bomba odjeknula vest da je Dara Bubamara u vezi sa 23 godine mlađim muškarcem. Mediji su pratili svaki njihov korak, pa i kako se provode na putovanjima po svetu.

Uživali su dok je ljubav trajala, a nakon raskida ostali su u dobrim odnosima.

On se do sada nije oglašavao, a sad je odlučio da javno progovori o vezi sa Darom Bubamarom i luskuznom životu koji vodi, te otkriva čime se zaista bavi.

– Sa Darom sam ostao u prijateljskom odnosu. Moja želja, a ni namera nije bila da budem deo javnosti, naročito ne preko svog privatnog iliti emotivnog života. Dara je prava dama i o njoj imam samo reči hvale. Cenim njen rad i karijeru i mogu da kažem da je pravi drug, divna majka i profesionalac. Volim žene sa kojima mi se poklopi energija. To je bio slučaj sa Darom. Razlika u godinama mi nije bila važna. Kod žene mi je važno da vodi računa o sebi tako što poštuje svoj lik i delo, neguje se i uvek je nasmejana. Ne volim namćore, uobražene i umišljene žene – rekao je Toni, pa otkrio ko je čovek za kog se tokom njegove veze sa Darom spekulisalo da mu je otac i da troše njegove pare.

foto: instagramscreen

– To mi je najbolji prijatelj. On mi je mnogo pomogao i pogurao me da uspem kako u poslu, tako i u životu. On je moj prvi investitor i čovek koji je u mojoj ludoj zamisli video “to nešto” – rekao je on za “Kurir”, pa progovorio o raskošnom životu.

– Živim normalno od svog rada. Okrenut sam poslu i putovanjima. Volim da obilazim svetske metropole, upoznajem njihovu kulturu, usavršavam jezik i da uživam. Raskalašno je prejaka reč u mom slučaju. Ja sam prosečna i normalna osoba koja samo živi i uživa u svom životu. Glavni izvor prihoda dolazi od investiranja u kriptovalute. U taj svet sam ušao 2017. Bavim se i investicijama koje donose neverovatne profite. Radim sa nekretninama i luksuznim satovima. Ljudima su kriptovalute predstavljene kao sredstvo brze zarade, što je netačno. A pored toga, mnogo ljudi je plaćalo i po nekoliko stotina, čak i hiljada za stručne savete pri investiranju, kurseve, kriptogurue i ostalo, a od toga su dobili samo gubitak sredstava. Iz svega toga automatski proizlazi da je to prevara. U mojoj firmi je sve transparentno, a investicije koje mi pružamo članovima iste su one koje mi uzimamo. Nema nikakve prevare, ali nema ni toga da ćete biti milioner preko noći – naveo je Darin bivši.

Bonus video:

Espreso intervju: Sofija Una

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)

Espreso / Infomark