TOKOM UMIVANJA JE OSETILA BOL U NOSU! Doktori je ubeđivali da je INFEKCIJA, a onda je SLUČAJNO saznala šokantnu istinu!

Triš Holi (42) iz Hantsvila, Kanade, je otišla kod lekara zbog jakih bolova koje je osećala u nosu. Prvi put je posumnjala da nešto nije u redu, kada je tokom umivanja osetila bol. Međutim, doktor joj je rekao da se najverovatnije radi o infekciji i da, s obzirom na to da nije pušač, ne koristi droge i preterano alkohol, ne spada u visoko rizične za dobijanje neke ozbiljnije bolesti.

Triš je uzimala antibiotike i druge lekove, ali ništa nije pomoglo. 

Ona je ispričala kako ju je jednom prilikom, kada je skočio, pas udario u nos i da je tog momenta znala da nešto nije u redu, jer je bol bila nenormalno velika.

– Bukvalno sam plakala – rekla je Triš, koja je u januaru 2019. godine otišla kod otorinolaringologa, koji je utvrdio da joj je nozdrva potpuno zatvorena i da se unutra nalazi kvrga.


NE PRAVITE MOJU GREŠKU! 7 simptoma koje sam IGNORISALA, a ukazivali su na SMRTONOSNI KANCER!DORUČAK ZA ŠAMPIONE! Ako OVO jedete ujutru, imaćete ENERGIJU ceo dan!

DORUČAK ZA ŠAMPIONE! Ako OVO jedete ujutru, imaćete ENERGIJU ceo dan!

Doktor je verovao da je u pitanju kalcifikovana cista ili krvni ugrušak i zakazao joj je termin kada će joj to ukloniti, pomoću rinektomije.

– Očekivali smo da će biti zaista jednostavna procedura. Međutim, na terminu, doktor nije mogao da ga zamrzne i na kraju je uradio biopsiju. Sećam se da je rekao “vau, to je tumor” – priseća se Triš.

Pixabay

operaciona sala

Samo deset dana kasnije, testovi su potvrdili da je ona zaista imala kancer.

Mesec dana kasnije, Triš je počela sa tretmanima zračenja, kako bi smanjili veličinu tumora

– Šest nedalja sam imala zračenje i bilo je veoma agresivno. Bilo je grozno, ali sam pregurala – rekla je Triš.

Nakon zračenja, rečeno joj je da treba da sačeka tri meseca kako bi videla da li je tretman uspeo. Međutim, samo dve nedelje nakon toga, nos je ponovo počeo da je boli, pa je otišla na još jednu biopsiju. Radijacija je uspela, ali je tumor mnogo brzo rastao, pa je jedina opcija bila da joj ga uklone. 

Ipak, Triš je imala i operaciju kojom je dobila nov nos, a kako kaže bila je veoma srećna što nije morala da se suočava sa čudnim pogledima ljudi. 

Kako bi bila sigurna da je sve u redu, ide na kontrole svakih šest meseci, a naravno upozorava sve ljude da ne ignorišu simptome, već da se pregledaju čim osete da nešto nije u redu.

Pratite nas na društvenim mrežama