TEODORA MU JE ŽIVOTNA ETIKETA? Anđelo otkrio šta su mu roditelji rekli za Rešićku, pa otkrio šta se dešavalo “ISPOD KAMERA” (VIDEO)

Anđelo Ranković pred našim kamerama, nakon izlaska iz rijalitija ,,Zadruga 5″ sumirao je utiske, pa otkrio i šta njegova porodica misli o Sandri Rešić, kao njegovoj sadašnjoj devojci. Dosta se spekulisalo kako je naprasno izbilo na površino njihov splet ljubavnih emocija, a on govori da je to trajalo već nekoliko meseci unazad. 

 

 

Ja sam znao da tu nema problema, vezano za Sandru, ja razumem ljude koji su razmišljali zbog prethodne situacije nekada davno. Ja sam uvek veran kada sam u vezi, kada nisam, šta ću, švrljam. Sve je drugačije napolju, ali se nadamo da će biti lepše –  rekao je Anđelo, pa dodao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković i Sandra Rešić finale

 

Par meseci se dešavalo to nešto između nas, iz tog druženja došlo je do blagog muvanja, nismo hteli da kvarimo odnos, nismo hteli da kažemo jedno drugom, ali se desilo pred kraj. Prosto došao je taj trenutak kada je bilo ili – ili. 

Anđelo je potom i prokomentarisao odnos sa Dalilom Dragojević, a detaljnije pogledajte u video snimku koji se nalazi na početku teksta. 
Republika / infomart