TEK ĆU DA PRIČAM ČIME SE DALILA BAVI! Martina zapretila iznošenjem informacija, Dragojevićka pobesnela: Eto, bacam magije!

Zadrugari su imali priliku da pogledaju ogovaranje Martine Petrović sa Anom SpasojevićTarom Simov.

Prva je situaciju prokomentarisala Ana Spasojević.

Mislila je na to kada je Dalila spavala u radionici. Uopšte je ne voli, ona na svakom ćošku priča o njoj – rekla je Ana.

Ja ne znam šta je, verovatno je videla nešto spolja, pa sada priča. Kada je bila igra, mi smo ušle u rehabilitaciju da se ugrejemo, a Dalila je bila u izolaciji, i prebacila joj kao da će se ona smejati njoj kada se bude kočila – rekla je MC Aleks.


JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH GLUMACA ZALJUBLJEN DO UŠIJU Marić u vezi sa Bjelinom ćerkom!ŽELUDAC JOJ PRITISNUO DIJAFRAGMU, IMA SMETNJE NA SRCU! Zorica Marković progovorila o trenutnom zdravstvenom stanju

ŽELUDAC JOJ PRITISNUO DIJAFRAGMU, IMA SMETNJE NA SRCU! Zorica Marković progovorila o trenutnom zdravstvenom stanju

Printscreen/You Tube

Ja sam njoj prelazila preko nekih stvari, zamerila sam joj to. Prelazila sam preko nekih stvari, kada sam izašla napolje čula sam i videla još neke stvari za mene. Ja ću tek da priča o njoj. Mene je generalno pogodilo ta situacija. Ja kada sam bila vođa ona je rekla da bi mi pružila ruku, vamo tamo, ima tu dosta stvari – rekla je Martina.

Printscreen/You Tube

Našla je pogrešnu crkvu u kojoj će se moliti. Zakači se na mene i opstanak je zagarantovan. Ona je ušla sa nekim informacijama da ja nešto radim. Tako da eto, bavim se magijama. Ona je moj fan – rekla je Dalila i dodala:

Ja se nisam bavila njom, ja se bavim Tiktokom, ona se pojavljuje non-stop tamo. Došla si ovde da ostaviš muža – rekla je Dalila.

Ja se ne kajem za to što sam rekla – rekla je Martina.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU “ZADRUGARI NA SKENERU”:

Pratite nas na društvenim mrežama