TANASIJEVIĆ SAT I PO PRED FINALE ZADRUGE: BIĆE SKANDALA! Dalilini i Dejanovi se večeras sreću oči u oči! OTKRIO SVE DETALJE

On očekuje da će doći do sukoba ukoliko se sretnu Biljana Dragojević, Dejanova majka i Emina Mujić, Dalilina majka. 

Vrlo je moguće da će izbiti neki skandali. Uvek su nepredvidive i tenzične finalne večesti jer podrška šesnaestoro zadrugara dolazi u Šimanovce. Oni su se mesecima prepirali preko medija, društvenih mreža, a sada konačno imaju priliku da se sretnu oči u oči. Ne bi me iznenadilo da bude prepirka i svađa – kaže Darko samo za Informer sat i po vremena pre finala. 

printscreen

Dalila Dragojević i Emina Mujić

Na pitanje da li će se Biljana i Emina razračunati, Darko kaže:
Još uvek ne znam ko će od podrške i porodice doći, ali verovatrno može doći do rasprave između Dejanove i Daliline podrške i između ljudi koji su uz Matoru i MC Aleks…Mislim da će biti napeto i tenzično. Postoje mnoge stvari koje su govorili javno, a sada treba da se suoče lično. Pozivam gledaoce da od 21 sat prate Pink i vide šta se sve dešava. 
Niko još ne zna ko će biti pobednik, međutim bračni par Dragojević važi za najveće favorite. Pucanje njihovog braka obeležilo je ovu sezonu “Zadruge”, a Darko poručuje da misli da će svako od njih teško podneti pobedu svog bračnog druga:
- Danas je Dejan rekao da neće pružiti ruku Dalili ako ona pobedi i ja ga sa jedne strane razumem. Normalno je da u tom momentu neće biti srećan. Verujem da ni Dejanu njemu neće čestitati ako on pobedi. Ni Dejan, ni Dalila ne bi voleli da pobedi onaj drugi.

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Dalila i Dejan

Tanasijević kaže da je veoma uzbuđen zbog finala:
- Ovo je drugo finale koje radim kao voditelj. Velika je odgovornost, ali i uzbuđenje. Ponosan sam na sve što smo do sada uradili i na uspeh koji smo postigli. Taman kada mislimo da ne možemo više mi uspemo, brojne budu sve veće.
Darko kaže da nema favorita:
- Nemam favorita za pobedu. Imam zadrugare koji su mi drži samo zato što ih duže znam, ali ponosan sam na sebe što se nikada to nije videlo. Od srca ću čestitati svakom učesniku. Prolazio sam sa njima kroz sve što su prolazili. Ko god da pobedi, zaslužio je.

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart