TAKI: SANDRA ME MOLI DA JOJ VRATIM MUŽA! Subotićka očajna zbog Maje i Pece

Aleksandra Subotić moli Radomira Marinkovića Takija da svoju ćerku Maju razdvoji od njenog muža Pece Raspopovića. Starleta je juče pozvala oca svoje bivše najbolje drugarice, koja joj je otela supruga i trenutno je sa njim u Crnoj Gori.

printscreen Twitter

Neće da se meša

Moja ćerka je odrasla, sama odlučuje o svom životu, neće da me sluša. Ako pravi haos, neka snosi posledice
Taki

– Aleksandra je očajna otkad ju je Peca ostavio zbog Maje. Juče je zvala Takija, jadala mu se satima i molila ga da joj pomogne! Rekla mu je da pozove Maju i ubedi je da ostavi Pecu! Taki kaže da je slab na Aleksandrine suze, ali ne želi da se zbog nje svađa sa ćerkom – kaže naš dobro obavešten izvor i prepričava šta je sve Subotićeva rekla Marinkoviću:

– Ni lekovi za smirenje mi ne pomažu! Taki, pomozi mi da vratim muža! Očajna sam, nemam kome da se obratim. Reci ćerki da mi ne rastura porodicu, oprostiću im sve, samo neka mi se Peca vrati! Ne želim da se vraćam kod tate u Kaluđericu! Taman sam sredila život u Novom Sadu, ne mogu opet da krećem iz početka!


ALEKSANDRA NE PRESTAJE DA PLAČE! STALNO PONAVLJA SAMO JEDNO! Pokajala se što je pričala išta! OGLASIO SE I TAKI!

ALEKSANDRA NE PRESTAJE DA PLAČE! STALNO PONAVLJA SAMO JEDNO! Pokajala se što je pričala išta! OGLASIO SE I TAKI!


TAKI SE OGLASIO NAKON ŠTO JE MAJA UHVAĆENA SA OŽENJENIM PECOM! Evo šta je rekao o skandalu!

TAKI SE OGLASIO NAKON ŠTO JE MAJA UHVAĆENA SA OŽENJENIM PECOM! Evo šta je rekao o skandalu!

Veza bez budućnosti

Pozvali smo Aleksandru, ali nam se nije javila do zaključenja ovog broja. S druge strane, Taki nam je potvrdio da ga je Subotićeva zvala.

Maja poslal poruku za Sandru

Neka Aleksandra ostavi mog Takija na miru! Bolje joj je da se što pre vrati kod svog Karađorđa u Kaluđericu
Maja Marinković

– Tačno je da se čujem sa Aleksandrom, ali ne bih otkrivao detalje. Samo ću vam reći da mi je plakala preko telefona i pitala me: “Taki, šta je ovo?! Da li si znao da mi Maja radi iza leđa?” Ništa nisam znao! – priča Majin otac i dodaje da neće uticati na ćerku da ostavi Pecu:

– Moja ćerka je odrasla, ima 25 godina i sama odlučuje o svom životu, neće sigurno mene da sluša. Niti se ona meša u moj život, niti ja u njen. Neka radi šta hoće! Ako pravi haos, neka sama snosi posledice!

printscreen Twitter

Marinković tvrdi da mu se ćerka ne javlja otkad je našla oženjenog momka:

– Maja se čuje sa nekim drugaricama, od njih sam saznao da je na moru sa Pecom. Meni se ne javljaju ni ona ni on! Svi smo čuli Aleksandrinu priču, ali moramo da čujemo šta kaže i Peca. Znam da su Peca i Aleksandra već dugo u jako lošim odnosima, čak sam ih ja i mirio… Ma znao sam da njihova veza nema budućnost!

Neće u Beograd

Maja nam se javila iz Crne Gore i kratko poručila:

– Aleksandra ne zanima ni mene ni Pecu! Na moru sam i neću skoro nazad. Neka nas se okane i neka ostavi mog Takija na miru. Bolje joj je da se što pre vrati kod svog Karađorđa u Kaluđericu!
 

Anja Todorović: Maja stvarno voli Pecu

Bivša učesnica “Zadruge” Anja Todorović kaže da se svakodnevno čuje sa svojom drugaricom Majom Marinković. – Maja je i od mene krila da je sa Pecom! Tek nedavno sam saznala. Čule smo se juče, rekla mi je da uživaju na moru i da ih ne zanima šta priča Aleksandra Subotić. Shvatila sam da se ona i Peca vole, glasam za ljubav! – kaže Anja za Informer.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart