TAKI MARINKOVIĆ ZA INFORMER: Dalila se dogovorila sa Carem da je ponižava, samo da bi ispala žirtva i pobedila, a Maju su NAMERNO diskvalifikovali!

Sinoć je završena peta sezona rijaliti šou programa “Zadruga 5”, a pobedu je odneo Dejan Dragojević, dok je drugoplasirana bila Dalila Dragojević.

Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković, prokomentarisao je činjenicu da je Dalila osvojila izuzetno visok plasman s obzirom da je u rijalitiju pokazala sve najgore od sebe:

printscreen

– Ja samo ne znam ko je glasao za Dalilu, za to drugo mesto. On je pravila veći haos nego što je Maja pravila u “Zadruzi 4”. Moja ćerka je zauzela 12. ili 13. mesto, a Dalila 2. mesto. Voleo bih baš da vidim ko su ti ljudi koji su glasali. Po mom mišljenju, Dejan je pošteno pobedio, ipak je on preživeo svašta tamo – rekao je Taki.

Imao je svoje favorite, ali za njega je jedini pravi pobednik “Zadruge 5” njegova ćerka Maja Marinković koja je nakon haosa koji imala sa Filipom Carem – diskvalifikovana.


EKIPA INFORMERA KOD DEJANA U VETERNIKU Biljana Dragojević progovorila o snajki, evo da li smatra da njen sin treba da ostane sam!

EKIPA INFORMERA KOD DEJANA U VETERNIKU Biljana Dragojević progovorila o snajki, evo da li smatra da njen sin treba da ostane sam!


EKIPA INFORMERA KOD DEJANA U VETERNIKU: Obrisao bih život sa Dalilom! Pobednik “Zadruge 5” otkrio kome je poslao PRVU PORUKU!

EKIPA INFORMERA KOD DEJANA U VETERNIKU: Obrisao bih život sa Dalilom! Pobednik Zadruge 5 otkrio kome je poslao PRVU PORUKU!

printscreen

Navijao sam za Karića i Mikija, pošto njih privatno poznajem, ali za mene je pobednik “Zadruge” Maja Marinković. Dok je ona bila u Zadruzi svi su bili manji od makovog zrna. Nisu smeli da otvore usta Dalila i Car. Čim nema mačke, miševi kolo vode. Dalila i Car su se 100% dogovorili da je diskvalifikuju, ali Maja je odmah provalila to što oni planiraju. To su mi rekli i mnogi ukućani koji su izašli iz “Zadruge”. Nije Maja pravila haos zato što je luda, nije ona luda. Ona je beogradsko dete namazano svim bojama, videla je šta Dalila i Car rade, da se gledaju… A oni su bili nemoćni dok je Maja bila tu. Da je Veliki šef vratio Maju kada je bila svadba Dalile i Cara, videli biste šta bi bilo od svadbe za samo sat vremena – rekao je Majin otac za Informer i dodao:

Dalila je zauzela 2. mesto i ja poštujem volju naroda, ali kada bih se ja pitao, a ne narod, ne bi ušla ni u finale. Ovako samo mogu da čestitam Dejanu na pobedi – rekao je on.

Taki ne veruje u budućnost veze Dalile i Cara, pre svega zato što smatra da je njihov odnos bio fejk, a da su svađe stalno pravili kako bi zauzeli visok plasman – što im je na kraju i uspelo.

printscreen

Dalila i Car sigurno neće opstati napolju. Dalila je opasan rijaliti igrač, to ju je i dovelo do visokog plasmana. Pravila je fejk svađe, čim nije u centru pažnje istog momenta kreće haos. Ljubav Dalile i Cara je bila fejk. Ona je non-stop glumila žrtvu. Dalila i Car znaju šta prolazi kod naroda i to su i radili. Ni Careve reakcije nisu bile iskrene, pravio je i on veštačke frke. Znali su kako da “ukradu kadar”. Maja je četiri godine bila unutra, znam kako to funkcioniše. Čim se ispostavi da nisu bitni ona odmah kreće da plače, on razbija, psuje, pljuje… Čak mislim da je njemu Dalila rekla da bi ispala žrtva “Slobodno me ponižavaj, ovo ono” samo da bi ona pobedila. Da su Dalila i Car držali rijaliti – to je tačno. Ali, sve je fejk.  – zaključio je Taki.

Na pitanje da li misli da postoji šansa da se Dalila i Dejan pomire, Taki je bio siguran da se to neće desiti. 

Printscreen You Tube/pink.rs

Dejanovi roditelji i njegov brat neće više dozvoliti da im sin još jednom ode. Mislim da je i on došao svesti i da joj se ne bi vratio. Dejan i Dalila su verovatno mesecima pravili scenario, ali se sve to otrglo kontroli. To je njihov život, oni su to prostudirali. Ko je slaba karika, gde bi to moglo da prođe… Pa Dalila je to pokušala i sa Karićem, ali je videla da to ne prolazi, pa su se diskvalifikovali. A i Filipu je sve sa Dalilom bila savršena priča. Što se nije smuvao sa Anom? Pa to nije dobra priča, ona je devojka anonimna. Dalila je ipak ostavila muža, to je bolja priča, svestan je toga. On je namazano đubre. A od pomirenja Dalile i Dejana nema ništa – zaključio je Taki.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart