Svet je ZGROŽEN i u neverici! FOTO


Nedavno je svet šoubiza prodrmala vest o tome kako se glumica Meri Kejt Olsen razvodi od biznismena Olivera Sarkozija, te kako ju je on izbacio iz zajedničkog stana, a to je u fokus javnosti ponovo izbacilo ovu damu, te njenu sestru bliznakinju Ešli.

Podsetimo, Meri-Kejt i Ešli bile su svojevremno najveće dečje i tinejdžerske zvezde, što ih je i dovelo do činjenice da ih je 2007. magazin “Forbes” uvrstio u najbogatije žene šoubiznisa sa bogatstvom procenjenim na 100 miliona dolara. Danas je njihov bankovni račun još veći nego što je bio, pa se veruje da je na njemu više od 500 miliona!

One su sve do 2004. snimale simpatične filmove za decu i mlade gde je upravo to što su bliznakinje privlačilo publiku, a radnja se uvek vrtela upravo oko toga. No, poslednji film sestara Olsen “Dan u Njujorku” imao je lošu gledanost i negativne kritike, pa je postalo jasno da interesovanje javnosti za dve slatke, identične sestre opada.

glumica
foto: EPA

Bliznakinje Olsen su rešile da dve godine kasnije svoju slavu i popularnost iskoriste, pa su osnovale svoj brend The Row, koji poseduju i dan danas. Ipak, malo ko bi pogodio da se bilo koja od ovih sestara bavi modom, a posebno Ešli, s obzirom da su obe daleko od oličenja dobrog stila!

Ešli je nedavno fotografisana ispred sedišta svoje firme u Njujorku, a teško da bi iko u njoj prepoznao slatku, milu devojčicu kakva je bila na samom početku karijere. Ona je izašla na pauzu za cigaretu umotana u nekoliko brojeva veću garderobu, sa šalom oko vrata i vunenom kapom, i nije izgledala kao neko ko uopšte mari za modu, a kamoli da se bavi istom.

Ovo je njen standardni imidž – retke su situacije kada bliznakinja Olsen nije u predimenzionarnim, vrećastim stvarima, a trudi se i da izbegava kamere. I jedna i druga danas veoma cene svoju privatnost i u vrlo retkim situacijama pristaju da govore za medije, a nemaju čak ni društvene mreže.

Odbile su neke od uloga u filmovima, a Ešli je objasnila da se više ne oseća prijatno u glumačkm poslu i da je poslednji put pred kamerama bila u 17-godini.

“Jednostavno nam to ne odgovara u ovom trenutku”, ispričala je Meri Kejt kada im je ponuđeno pre nekoliko godina da snime još jedan film.

Bonus video:

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

(Espreso)

ESPRESO