SVAKA ČAST LJUDINO! Mladić iz Vranja našao 3.500 evra i odmah ih odneo u policiju! TAMO ZATEKAO ČOVEKA KOJI IH JE IZGUBIO, A OD PRIČE KOJU JE ČUO SVE BOLI!

Hristijan Spasić (23) iz Vranja, bavi se humanim poslom. Vozač je Hitne pomoći i na lice mesta medicinski radnici uvek stižu na vreme uz njegovu pomoć. Danas je glavna tema u Vranju, a sve to zbog njegovog postupka vraćanja velike količine novca albanskom državljaninu.

Da nije human samo tokom radnog vremena, već i van istog pokazuje i podvig vredan divljenja. Hristijan je našao veliku količinu novca i vratio je.

– Krenuo sam u smenu, bilo je oko 14 sati popodne, tada sam na parkingu ostavio svoje privatno vozilo i dok sam izlazio, video sam malu braon torbicu koje je bila prljava, tačnije blatnjava. Otvorio sam je i video veliku dokumentaciju koja je bila unutra, ali i poveću količinu novca, tačnije 3.500 evra – počinje Hristijan priču za Telegraf.rs.

Nije ni slutio da će njegovo veliko srce, spasiti nečiji život.

Krenuo sam kod načelnika da mu prenesem šta sam našao i on me je uputio na policiju, u policiji je već bio i čovek koji je izgubio novac. Ne znam kako se zove, znam samo da je Albanac iz Preševa. Taj novac i ta dokumentacija, bilo je sve za njegovo dete koje se leči u Italiji, on se uputio tamo i na putu izgubio novac – kaže mladić.

Podrška sa svih strana i čestitke, za Hristijanovo delo nisu izostale.

Svi su mi rekli da sam uradio pravu stvar, taj čovek se zahvaljivao i ponovo se vratio nakon policije u Hitnu da se još jednom zahvali. To je lepo kada nešto vratite i uradite ispravnu stvar, jer kako radite, tako vam se vrati – zaključuje Hristijan.
Republika / infomart