SUTRA TAČNO U 20:39 ČASOVA JE VAŽAN DOGAĐAJ! Stiže pun Mesec u Jarcu – 4 znaka doživeće neverovatne PROMENE

Iako je Sunce trenutno u znaku Raka koji je emotivan, to neće umanjiti uticaj punog Meseca u Jarcu koji će doprineti da hladnokrvno sagledamo stvari koje su nam važne.

Znak Jarca simbolizuje težnu ka materijalnim ciljevima i poslovnim poduhvatima, a kako svaki pun Mesec sa sobom donosi i buru osećanja, jasno je da ćemo osetiti gubitak samopouzdanja i postaviti sebi pitanje da li je profesionalni pravac u kojem se krećemo uopšte ispravan.

Mnogi pripadnici zodijaka konačno će biti spremni da menjaju posao ili profesiju, jer će im pun Mesec u Jarcu rasvetliti ovo polje.

Iako je svaki pun Mesec emotivan, ovaj koji nam sledi će naročito biti vezan za poslovne poduhvate.


RETROGRADNI SATURN GAZI DO 23. OKTOBRA! Planeta KARME nas upozorava da PAZIMO šta RADIMO, a astronumerolog otkriva koja je NAJVAŽNIJA LEKCIJA koju treba da NAUČIMONOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo za koga će se lepiti pare do 17. jula, a jedna znak treba da igra IGRE na SREĆU

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo za koga će se lepiti pare do 17. jula, a jedna znak treba da igra IGRE na SREĆU

Pun Mesec u Jarcu ipak će doneti velike emotivne oscilacije i buru osećanja, pa će određene skrivene stvari isplivati na površinu. Strah od neuspeha je moguća manifestacija punog Meseca u Jarcu.

Pun Mesec je pravo vreme za ličnu transformaciju, a kako je u istom znaku gde i Pluton, promene će biti velike i duboke. Sigurno je da ovaj astrološki period služi da postanemo bolja verzija sebe.

Pun Mesec u Jarcu uticaće na sve horoskopske znakove, a ponajviše na Jarčeve, Ovnove, Rakove i Vage.

pexels.com

Pun Mesec u Jarcu 13. jula

JARAC

Ovo je lični test za vas, jer ćete oko 13. jula posumnjati u svoje sposobnosti. Bićete ranjivi i nesigursni, što nije svojstveno vašem znaku. Kako je Mesec vašem sedmom polje, nije isključeno da ćete imati problem u braku ili poslovnim partnerskim odnosima.

RAK

Pun Mesec u Jarcu u vašem sedmom polju donosi krizu u braku. U svakom slučaju ako imate poslovnog partnera, ovo nije dan kada treba da mu se suprotstavljate. Ovo je vrsta psihološke krize jer ćete biti u raskoraku između onoga što želite i trebate da uradite.

Freepick

VAGA

Pun Mesec u polju doma i porodice donosi vam porodične probleme i brige. Jedna osoba iz porodice će vas zabrinuti,a mogući su kavrovi u stanu. Bićete opterećeni stvarima koje su se dogodile u prošlosti u vašoj porodici.

OVAN

Pun Mesec u Jarcu je kriza na poslu. To je sukob sa autoritetom i osećaj pritiska da se stvari ne odvijaju onako kako smatrate da treba. 13. jula ne treba da donosite važne poslovne odluke. Moguće je da će neko izvršiti pritisak na vas da uradite na poslu nešto što vam ne odgovara. Ovo je i potreba da se promeni radno mesto ili profesija.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / Infomark