Stefanu Kariću saopštena TRAGIČNA VEST! VELIKI GUBITAK


Stefan Karić, Foto: Espreso

Stefan Karić visoko se plasirao u superfinalu rijalitija “Zadruga” koji se završio pre samo dva dana.

Dok mu mnogi čestitaju na plasmanu i učešću u Imaginarijumu, Karića je dočekala tragična vest koju mu je saopštila porodica.

Naime, Stefanu je preminuo veliki prijatelj Predrag Supić, kojeg je Stefan mnogo voleo, cenio i poštovao, a kako je i sam rekao u svojim oproštajnim rečima na Instagramu, Predrag mu je bio kao brat.

Stefan je okačio potresnu emotivnu poruku na svom Instagram profilu, a za naš portal se oglasio te smo saznali sve o njegovom prijatelju kojeg je izgubio.

– Izgubio sam brata, ostao sam bez brata! Predrag je bio moj veliki prijatelj, ljudina, čovek bez mrlje, veliki čovek, kapetan Korvete M VCG. Porodica Supić je jedna od najpoštenijih porodica, ostavio je dvoje dece i ženu… Svi smo u šoku, ja još ne mogu da dođem sebi, kad su mi rekli da je preminuo. On je brat mog velikog prijatelja, mnogo mi je teško ovo palo… još sam u šoku! Ovim putem izjavljujem saučešće celoj porodici Supić, od naše porodice Karić – rekao nam je Stefan, oprostivši se od velikog prijatelja koji je iznenada preminuo dok je on bio u rijalitiju.

(Espreso)

Espreso / Infomark