STANOJEVIĆ PORUČIO IZ PRAGA: Došli smo u NAJJAČEM sastavu, spremni smo za sve!

Zadovoljstvo nam je da sutra pokažemo naš klub u pravom svetlu. Došli smo u najjačem sastavu, nemamo problema sa povredama. Imamo dve utakmice, ali želimo već sutra da napravimo pozitivan rezultat pred revanš u Beogradu-  rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Pragu.

Fudbaleri Partizana će sutra gostovati Sparti u Pragu, u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u osminu finala Lige konferencija.

partizan.rs/Sandić foto/Miroslav Todorović

 

Gledali smo dosta utakmica Sparte, to je mlada, poletna ekipa koja napada sa dosta igrača i koja može u svakom trenutku da vas ugrozi i da postigne gol. Spremni smo za sve situacije koje nas očekuju. Rekao sam već, očekujem pozitivan rezultat pred revanš u Beogradu- rekao je Stanojević.

Upitan šta će biti ključan faktor u sutrašnjoj utakmici, Stanojević je rekao da će to biti koncentracija.


PARTIZAN OTIŠAO U PRAG! Imamo još toga da kažemo u Evropi!

PARTIZAN OTIŠAO U PRAG! Imamo još toga da kažemo u Evropi!


SAMO SPARTA U GLAVI! Nadamo se pobedi, to je glavni cilj!

SAMO SPARTA U GLAVI! Nadamo se pobedi, to je glavni cilj!

Sigurno da je dobra koncentracija najvažniji faktor jer Sparta ima dobre igrače koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Poslednju utakmicu nisu bili na nivou kao ranije, ali dosta igrača imaju u završnici… S druge strane, moramo da iskoristimo veliki prostor koji ostavljaju iza sebe… Videćemo, ko će se nametnuti sutra- rekao je Stanojević.

partizan.rs/Sandić foto/Miroslav Todorović

 

Trener crno-belih je naveo da je raspoloženje u ekipi odlično.

– Imamo pozitivne rezultate u prethodnom periodu, tako da dolazimo sa samopouzdanjem i pozitivnim razmišljanjem- zaključio je Stanojević.

Utakmica Sparta – Partizan igra se sutra od 21.00, dok je revanš na programu sedam dana kasnije u Beogradu.