ŠTA MUŠKARCI PRVO PRIMETE NA ŽENAMA? Ovo sigurno niste znali!

Određena vrsta šminke

Iako većina muškaraca tvrdi da vole kada žene ne nose šminku jer tada deluju prirodnije, prema jednom istraživanju, žene koje nose šminku pre će uhvatiti pažnju muškarca. Ali, to se odnosi samo na određenu vrstu šminke. Žene koje nose ‘tamniju’ šminku manje zaokupljaju pažnju muškaraca i njih muškarci manje zovu na sastanke. Muškarcima je zapravo privlačna ‘neutralna i prirodna’ šminka.

Određena veličina kukova

Ovo zapravo nije stvar privlačnosti ni izgleda, već zdravlja i dobre plodnosti. Žene koje imaju veće kukove i struk ostavljaju utisak da mogu lako da imaju decu, jer otkrivaju nivo estrogena u ženinom telu.


NEUTRALIŠITE NEPRIJATNE MIRISE IZ FRIŽIDERA! Napravite domaće sredstvo i zaboravite na probleme!SEDE VLASI NISU BAUK! Rešite ih se PRIRODNIM PUTEM!

SEDE VLASI NISU BAUK! Rešite ih se PRIRODNIM PUTEM!

Shutterstock

Muškarcima je zapravo privlačna ‘neutralna i prirodna’ šminka

Nošenje crvene boje

Crvena boja je boja strasti, stoga nije ni čudno da je privlačna muškarcima. Žene koje nose crvenu boju muškarcima su seksi i privlačnije. Dok prema jednom istraživanju sprovedenom na univerzitetu Rochester, muškarci će potrošiti više novca na sastanku ako žena sa kojom su nosi crvenu boju.

Dobrota i brižnost

Dobro odnošenje prema drugim ljudima muškarcima je i te kako važno. To im pokazuje da žene dobro odgovaraju na potrebe i želje drugih ljudi, što ih odmah čini privlačnijima. Takođe im pokazuje da imaju kvalitete koje bi ih činile dobrim majkama.

Visoki tonalitet glasa

Dok je ženama privlačnije kada muškarci imaju dubok glas, muškarci su potpuna suprotnost. Visoki tonalitet glasa muškarcima govori da je te žena vrlo ženstvena, u dobroj formi.

Pratite nas na društvenim mrežama