Spucau te i ii u u zatvor

Showbiz vesti

Rasprave i neslaganje meu lanova irija i mentora neizostavni su deo popularnog oua “Zvezde Granda”, a sudei po najavi nove epizode, ove subote rat izmeu Marije erifovi i Aleksandra Milia Milija estoko se zakuvao.

Foto: Prva TV

.

Osim toga, i Sneana urii ula je u verbalni okraj sa Milijem, zbog ega je apelovala na Sau Popovia da ga smeni kao mentora.

“Ja bih zamolila tebe kao sudiju da ovog kandidata oduzme Miliju i dodeli nekome od nas jer e kod Milija da propadne”, izjasnila se Sneana, a njenu konstataciju podrale su i ostale kolege iz irija.

ini nam se da se itava postavka “Zvezda Granda” urotila protiv Milija. Ceca Ranatovi pitala se kako je mogue da je da joj je ovakav takmiar promakao i da je zavrio kod njega.

Nakon to je nekoliko puta prekinuo Marijino izlaganje i dodao da mu u takmienju treba zvezda a ne kafanski trilera, erifovieva je pobesnela.

“Nemoj da me prekida jer stvarno u jednom da se zaletim, spucau te odavde, ii u u zatvor”, poruila je iznervirano Marija, dok je Mili svu krivicu svalio na nju.

“Od tebe sam izgubio zato to si lobirala”, optuio je, a Mara je bila zateena.

“Kako se to radi?!, pitala ga je, na ta je odgovorio: “Na Fejsbuku objavljuje glasajte za ovog, ja to nisam uradio!”

“Mame ti”, poruila je Marija i dohvatila letvu.

A da li je erifovieva upotrebila letvu, saznaete ve u subotu u novoj epizodi “Zvezda Granda”, a do tad pogledajte kakav haos vas oekuje.