SPRAT HOTELA ZAKUPLJEN SAMO ZA NJU!? Jovana Jeremić otkrila istinu o milioneru iz Crne Gore, SVI SU OSTALI U ŠOKU


Jovana Jeremic, Foto: Nemanja Nikolić

Voditeljka Jovana Jeremić veliki je protivnik lažnog moralisanja i tvrdi da zbog žena koje kriju da se bave prostitucijom, druge poštene pripadnice lepšeg pola ispaštaju.

Jeremićeva se dotakla i priče da je zbog nje jedan milioner došao u Crnu Goru.

Jovana Jeremić
foto: © ATA Images

Jovana je najpre progovorila o spekulacijama da je nedavno u Crnu Goru, gde je otišla nakon posete Španiji, došao milioner kog je upoznala upravo u Barseloni.

On je, navodno, u istom hotelu u kojem je odsela zakupio ceo sprat, kako bi proveo noć sa voditeljkom, tvrde zaposleni iz jednog restorana u Herceg Novom, a voditeljka nije želela ni da potvrdi, ali ni da negira:

– Bila sam tamo na kafi i kolačima. Bila sam ful sređena, a što se toga tiče, ja nijednog gospodina tamo nisam videla, ne znam odakle vam to. Neću ni potvrditi ni demantovati, ali noć sam provela sa drugaricom – rekla je Jovana i nastavila:

– Nisam ja tip žene koji tako provodi noć sa nekim, ja ne idem tek tako sa muškarcima – rekla je voditeljka i otkrila da se zgražava žena koje idu na jahte i za njih ima posebne izraze.

– To je takozvano jahtašenje. Zbog takvih žena koje idu na jahtašenje i prodaju svoje telo za pare, mnoge žene iz javnog života su izgubile vrednost i postavlja se pitanje da li smo sve takve. Nismo sve takve, prva ja nisam. Te žene kvare prosek nama ostvarenim ženama.

(Espreso/Informer)

Espreso / Infomark