Snimanje trebalo da bude završeno u subotu!

Čini se da je scenski rekviziter V. M. usled trenutka nepažnje tragično nastradao padom sa stene na vidikovcu na planini Tara.

Najverovatnije se okliznuo usred nepažnje i pao niz liticu duboku 300 metara. Strašna tragedija, snimanje filma je trebalo da bude završeno u subotu. Poslednja klapa je planirana u 23 časa za vikend – rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman, prenosi Srbija Danas.

V. M je radio kao scenski rekviziter u ekipi na snimanju filma “Oluja” i nastradao je danas kada je pao tokom snimanja sa Banjske stene. Jedan od kolega se spustio do čoveka koji je pao, ali mu je usled užasavajućeg prizora pozlilo.

Još veća tragedija je što je snimanje trebalo da bude završeno tokom subote.

Ubrzo nakon što se pročulo za ovu tragediju oglasili su se i ljudi iz produkcije, koji su se obavezali da budu na raspolaganju istražnim organima.

Izražavamo duboko žaljenje zbog tragedije koja se dogodila. Izgubili smo našeg prijatelja i saradnika. Duboko saosećamo sa bolom njegove porodice. Trudićemo se da pružimo svu moguću pomoć. Odmah smo preduzeli mere kako bismo utvrdili okolnosti koje su dovele do ovakve nesreće. Bićemo na raspolaganju svim istražnim organima – navodi se u saopštenju produkcije.
Republika / infomark