Sloba vasić je opersiao želudac a onda horor


Sloba Vasić, Foto: Printscreen

Pevač Sloba Vasić prethodnih meseci našao se u žiži javnosti zbog njegove odluke da ode na operaciju smanjivanja želuca, kako bi uspeo da reši višak kilograma koji je dobio. Međutim, Sloba je ipak odlučio da odradi zahtav ugradnje balona u želudac.

Sloba Vasić
foto: Espreso.rs

Međutim, njemu operacija i ugradnja balona nije pomogla, zbog čega se pokajao.

Sloba Vasić
foto: Espreso.rs

– Tačno je to što se piše u medijima. Moram da kažem da mi ljudi često postavljaju to pitanje. Nisam skraćivao želudac, ja sam ugrađivao balon. To je velika razlika iz razloga što, ako se dobro sećam kako mi re rekao doktor, tu se uklanja dve trečine želuca, i ond aje to ozbiljnjije. Ovo što sam ja uradio je balon koji zatvori jedan deo želuca, gde ostane neki mali prostorgore u kojem bi trebalo da se smešta hrana – rekao je Sloba Vasić te dodao:

– Kod mene je problem što je moj želudac elastičan. Ta operacija nije za mene. Taj zahtev nije za mene. Nažalost ja dam to uradio, ali svaki organizam je drugačiji. To je razlog što nisam zadovoljan. Da napomenem da nisam rekao da nisam zadovoljan doktorom i klinikom, već je problem organizam koji to sve nije prihvatio kako treba – rekao je Solba Vasić za Puls Srbije i Kurir televiziju.

(Espreso/Srbija Danas)

Espreso / Infomark