SEDE VLASI NISU BAUK! Rešite ih se PRIRODNIM PUTEM!

Ipak, kako biste izbegli njeno dodatno oštećenje, pokušajte prvo sa prirodnim farbama.

LJUSKA OD KROMPIRA

Ljuska od krompira sadrži skrob koji vraća boju vašoj kosi. Uzmite 5 do 6 krompira, ošuštite i ljusku ubacijte u lonac gde ste prethodno sipali 2 litre vode. Kada proključa ostavite da kuva 30 minuta. Nakon toga, ocedite i zadržite koru u činiji. Vodu ohladite i ubacite u čistu bocu od šampona. Kosu normalno perete sa šamponom i balzamom. Nakon pranja, rastvor od ljuske od krompira prelijte preko glave i kosu uvijte u suv preškir. Zatim je stilizujte i osušite normalno. Praktikujte ovo tri puta nedeljno.

Shutterstock

Ljuska od krompira sadrži skrob koji vraća boju vašoj kosi

MASKA CRNOG BIBERA


KAKO JEDNOSTAVNO SKINUTI TRAJNI LAK ZA NOKTE? Ovaj trik će vam pomoći!

KAKO JEDNOSTAVNO SKINUTI TRAJNI LAK ZA NOKTE? Ovaj trik će vam pomoći!


SUDOPERA ĆE BITI KAO NOVA! Očistite je za manje od pola sata – bez imalo muke i truda!

SUDOPERA ĆE BITI KAO NOVA! Očistite je za manje od pola sata - bez imalo muke i truda!

Pored toga što ga koristimo kao začin, crni biber itekako može da nam pomogne da sedu kosu potamnimo i da spreči nastanak novih. Sve što je potrebno da uradite jeste da dobro promešate 1 gr crnog bibera, pola šolje kiselog mleka, kašičicu limunovog soka i malo bademovog ulja. Masku nanesite na kosu i držite 35 minuta, zatim isperite. Tretman ponovite dva puta nedeljno.

LUK

Ogulite i lepo usitnite luk dok ne dobijete pastu. Sa njom masirajte teme glave i kosu i ostavite da stoji 30 minuta. Pokrijte glavu kapom za tuširanje da vam luk ne pada u oči. Zatim lepo isperite. Koristite dobar šampon kako bi se rešili neugodnog mirisa luka. Ponavljajte ovo svaki dan tokom nedelje i primetićete rezultate.

Pratite nas na društvenim mrežama