Scena može da se prikaže u FILMU ZA ODRASLE


GLEDALI STE IZBOR ZA PESMU EVROVIZIJE, A PROMAKAO VAM JE OVAJ DETALJ: Scena može da se prikaže u FILMU ZA ODRASLE

Beovizija, Foto: Printscreen

Večeras se održava finale izbora za pesmu Evrovizije i to od 21h.

Tokom prve polufinalne večeri, dobili smo devet finalista, a među njima su se našli: Biber, Zorja Pajić, Lift, Aca Lukas, Konstrakta, Ivona, Angellina, Marija Mikić i Ana Stanić.

Ovoj ekipi od devet učesnika, pridružila se i druga devetorka, a nju su činili: Tijana Dapčević, Orkestar Ace Sofronijevića, Zoe Kida, Zejna, Gift, Gramofondžije, Sara Jo, Naiva, Čegi i Braća bluz, a u nastavku pogledajte redosled po kom će nastupati

Svakako, prvo i drugo polufinale popularnog takmičenja za pesmu koja će nas prestavljati na “Evroviziji 2022.” nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Tako je pop pevačica Ana Stanić nastupila u prvom polufinalu za pesmu “Beovizije 2022.” i oduševila sve promenom imidža i kožnim grudnjakom koji je nosila na bini, ali i iznenadila lapsusom u bekstejdžu o kom ne prestaje da se priča.

Nakon završenog nastupa koji je ispraćen ovacijama, Ana je u bekstejdžu razgovarala s voditeljem Stefanom Popovićem:

– Baviš se muzikom već više od dve decenije. Kako je to moguće kad očigledno imaš 25 godina? – rekao joj je voditelj aludirajući na to da izgleda mladoliko.

– Ne znam, to ću posle u bekstejdžu da ti kažem, kad budeš skinuo te pantalone”, rekla je Ana, a voditelj je zbunjeno rekao: “Malo je rano za ovakve komentare”.

– Ne, Bože, šta mi bi da napravim ovakvu grešku? Mislila sam, baš mi se sviđa kako izgledaš, samo te pantalone sa tim svetlucavim, izgledaš kao da imaš biciklističke.

Jedno je sigurno, svi se smeju ovom ispadu.

Bonus video:

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

(Espreso)

Espreso / Infomark