SANDRA REŠIĆ SE ODREKLA HONORARA! Otkriven pravi razlog učešća pevačice u “Zadruzi 5”!

Sandra Rešić, pevačica kojoj je ovo drugi put da učestvuje u rijalitiju “Zadruga”, a ovoga puta kako prenose mediji ona je imala dobar razlog da uđe u popularnbi šou proigram.

Printscreen You Tube

Sandra imala dobar razlog da uđe u “Zadrugu”

S obzirom na to da je Sandra poznata kao neko ko ume i da uteši i da posavetuje, ona je i u “Zadrugu 5” ušla kako bi nekome pomogla. 

Kako prenose mediji, ona je ovoga puta odlučila da deo honorara da svojoj sestri po ocu, Ameli, koja je pre četiri godine obolela od raka, i od tada se bori, a Sandra joj je velika podrška.

Printscreen You Tube

Želi da spasi sestru…

– Amela je pre četiri godine dobila rak grla, koji se nažalost proširio na štitnu žlezdu koju je morala da operiše. Ona živi u Americi, i dalje ide na hemoterapije i pije skupe lekove, koji joj bolest drže pod kontrolom. Sandra je sve vreme uz nju, iako živi daleko, jako su bliske, a ta bolest ih je dodatno zbližila. Sandra je razmišljala da li ovog puta da uđe u Zadrugu, pa je samo zbog Amele prelomila, jer je shvatila da zbog korone ne može da radi kao pre, samim tim ni da zaradi kao nekad, a pare joj trebaju da pomogne sestri. Ona veći deo honorara planira da pokloni sestri kako bi se adekvatno lečila. I sa majkom se dogovorila da većinu para pokloni Ameli i ona je podržala. Ima i decu, i za njih mora da ima, a ne znate koliko su te terapije skupe. Sandra i sada brine kakvo je stanje, a od nje su sakrili da se u novembru Ameli pogoršalo zdravlje. Ona je insistirala da niko ne kaže Sandri jer zna da bi je to razorilo- rekao je izvor blizak pevačici i dodaje:


CAR DOZIVAO MAJKU I SESTRU DA GA SPASU! Filip tvrdi da mu je Dalila nešto bacila: Ne vladam svojim mozgom!

CAR DOZIVAO MAJKU I SESTRU DA GA SPASU! Filip tvrdi da mu je Dalila nešto bacila: Ne vladam svojim mozgom!


MI ODLIČNO VIDIMO ŠTA SE DEŠAVA! Đedović raskirnkao Dejana i Sandru, pa pomenuo i Dalilu!

MI ODLIČNO VIDIMO ŠTA SE DEŠAVA! Đedović raskirnkao Dejana i Sandru, pa pomenuo i Dalilu!

– Sandra čvrsto veruje da Amela može da se izleči. Međutim, znaju svi koliko su terapije skupe, a bez njih ne može. Zato je sada i ušla u Zadrugu. O ovome ne priča jer joj sve to mnogo teško pada- objašnjava izvor.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU “ZADRUGARI NA SKENERU”:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart