ŠA JE TUKAO SVE SVOJE DEVOJKE, DALILA JE ISPLANIRALA DA ŠUTNE DEJANA: Uroš Ćertić otkrio koga je reper ZLOSTAVLJAO!

Reper Nenad Aleksić Ša ima skandalozne svađe sa svojom devojkom Tarom Simov, ali do sada nije bio nasilan javno. Osim Tarinih tvrdnji da ju je jurio nožem, niko do sada nije izjavljivao da je Ša bio nasilan. Međutim, kaskader Uroš Ćertić tvrdi da zna nekoliko devojaka koje su bile sa Nenadom Aleksićem Ša na koje je on nasrnuo:

printscreen instagram

Igor Ćertić

– Vidi se da bi on nabo Taru samo se jako suzdržava i bori sa agresijom. To što Tara priča o njemu je istina. On je jedan mali, jadni p*copevac, pa ako nešto kažem što mu ne odgovara, on će kad izađe da me tuži, pa ću morati da ga prebijem. Meni su ljudi rekli, provereno, a znam tri devojke sa kojima je bio u vezi koje je tukao. I to ih je više puta zlostavljao, provereno znam od ljudi. Jednoj ime počinje na I, drugoj na A i trećoj na T. Maltretirao ih je, tukao, kinjio. Nije ono da ćušne, viče, baš stvarno bije! Saznao sam da postoji i četvrta devojka na Novom Beogradu. To su mi sve ispričali ozbiljni, stariji ljudi. Njega su vodili kod psihijatra. Te devojke je blam što su bile sa njim, tako da verujem da se na sudu ne bi ni pojavile. Ali, pitajte Dinčinu ženu Jelenu, ako hoće, ona može da vam ispriča, pošto se družila sa jednom od ove tri, sve je znala šta se dešava i koliko je Nenad maltretira. Takođe, žena Marka Bulata zna detalje vezane za drugu devojku. Mislim da je vreme sad da sve te žene sa javne scene koje se bore protiv nasilja nad ženama javno progovore šta znaju. On i ja smo se čak jedno vreme družili, snimio sam mu dva spota za džabe. Onda je on za mene pričao neke gluposti, pa je pljuvao svog menadžera- kaže Uroš, koji se osvrnuo i na odnos Dalile i Dejana.

printscreen

Ćeretić tvrdi da bi Ša i Taru tukao…

– Jako mi je žao Dejana zbog svega kroz šta je prošao. Ja sam ih čak savetovao oko rijalitija šta i kako da rade, pošto sam bio i imam iskustva. Dalila mi je drugarica, poznanica. Imali smo neki kao kontakt. Čak su mi bili slatki u trećoj sezoni ‘Zadruge’. Užas je to što je uradila Dejanu! Ona je to sve planski uradila, odlučila je da ga ostavi, ali kao iskusan rijaliti igrač je odlučila to da uradi baš pred kamerama da bi bila u centru pažnje. Jako je ružno da uradiš takve odvratne stvari mužu- iskren je Uroš, koji je tokom dugogodišnje karijere sarađivao i sa velikim holivudskim imenima.

Printscreen You Tube

Sve isplanirala… Dalila i Dejan

– Stiven Sigal i ja imamo lepu konekciju, sarađivali smo nekoliko puta. Čak sam mu iz Beograda doneo budističku brojanicu. Međutim, kolege imaju baš loša iskustva sa njim. Namerno ih povređuje na setovima. Jednom je razbio nekoliko zuba. Jedan kaskader ga je čak prebio zbog toga. Generalno je težak sa saradnju. Sa druge strane, sa Selmom Hajek je bila super saradnja. Ona je dobra, kao i Pirs Brosman. Naši ovde jako malo plaćaju- ispričao je Uroš Ćertić.


TARINA DVOJNICA OTKRILA ŠTA SU RADILI ŠA I ONA! Počinje haos u “Zadruzi 5”!

TARINA DVOJNICA OTKRILA ŠTA SU RADILI ŠA I ONA! Počinje haos u Zadruzi 5!


SAMO SI SE TRLJKAO, DVE GODINE NISI IMAO S*KS SA ŽENOM! Tara isprozivala Ša, on joj brutalno odgovorio: “Je*ao sam te tri puta!

SAMO SI SE TRLJKAO, DVE GODINE NISI IMAO S*KS SA ŽENOM! Tara isprozivala Ša, on joj brutalno odgovorio: Je*ao sam te tri puta!

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU “ZADRUGARI NA SKENERU”:

Pratite nas na društvenim mrežama