S’ KIM SI, TAKAV SI! Đilas podržao čoveka koji KAŽE DA JE SRBIJA POČINILA MNOGE GENOCIDE! Cilj im je isti – VUČIĆ MORA PASTI!

– Nećemo u ulaziti u konflikte sa ljudima iz opozicije. Naš zajednički protivnik je ovaj režim, želimo da pobedimo na izborima, verujemo u to, i da menjamosistem – rekao je Đilas. 

Rade Radovanović je tokom protesta koje je opozicija organizovala u Beogradu rekao: 

– Nije genocid bio samo u Srebrenici,genocid je bio i u Prijedoru, za dva meseca su ubili 102 deteta, ne daju da se podigne spomenik ubijenoj deci. Nije genocid bio samo u Srebrenici i Prijedoru, bilo je elemenata genocida i u Sarajevu, i u Mostaru, i na Kosovu. Mi još uvek živimo u zaveri ćutanja na čijem je čelu jedan čovek koji mora pasti. Lako ćemo za mural, Aleksandar Vučić mora pasti – strastveno je govorio Radovanović na protestu, dok je kasnije na đilasovskoj televiziji N1 rekao: 

– Opasne ljude, opasne tipove, koji rade što za svoj interes, što za interes onih koji ih plaćaju, treba skloniti pod hitno. Zvali se Milorad Dodik, a ne pominjem slučajno to ime, ili bilo kako kao teške i nacionaliste, čiji nacionalizam prešao u šovinizam i nacizam. Mi imamo posla sa nacistima u našim životima i stvarnosti, sa fašistima.