REPREZENTATIVAC SRBIJE PREDSTAVLJEN U NOVOM KLUBU! Na promociji je uzeo broj po Zvezdinoj legendi!

Pavlović je predstavljen u višestrukom šampionu Švajcarske kao veliko pojačanje, jer je standardni član Orlova, kao i da dolazi iz lige “petice”.

U Bazelu posebno ističu da su Kneževi prošle godine platili crno-belima 10.000.000 evra, a da će mladi defanzivac u novom klubu moći podigne formu i napreduje u karijeri.

Podsetimo, sa Sent Jakub parka su prethodnih sezona karijeru izgradili Mo Salah, Manuel Akandži, Granit Džaka, Mohamed Elneni, Bril Embolo, Artur Kabral koji su kasnije postali reprezentativci i velike zvezde svetskog fudbala.

Starsportphoto

Tekst potpisa

Reprezentativac Srbije se putem zvaničnog sajta Bazela obratio navijačima sledećim rečima:


PARTIZAN DOPUTOVAO U PRAG! Crno-beli imaju JASAN cilj, a evo šta ih čeka!

PARTIZAN DOPUTOVAO U PRAG! Crno-beli imaju JASAN cilj, a evo šta ih čeka!


ŠTA ĆE REĆI BENZEMA I DRUŠTVO? ANĆELOTI OPČINJEN MBAPEOM! ON JE NAJBOLJI IGRAČ U EVROPI!

ŠTA ĆE REĆI BENZEMA I DRUŠTVO? ANĆELOTI OPČINJEN MBAPEOM! ON JE NAJBOLJI IGRAČ U EVROPI!

– Pozdrav, ja sam Strahinja Pavlović, došao sam iz Monaka i veoma sam srećan što sam ovde. Igram na poziciji levog štopera, fizički sam veoma jak i dobar na lopti. Volim agresivan fudbal i uvek sam spreman da pružim 100 odsto. Izabrao sam broj 15 na dresu zbog naše legende, čuvenog štopera Nemanje Vidića. On je moj dečački idol i zbog njega ću nosti taj broj. Volim da budem lider na terenu i van njega – rekao je Strahinja Pavlović na promociji.

U švajcarskom klubu ne kriju oduševljenje zbog dolaska bivšeg igrača Partizana.

– Uprkos mladom igračkom dobu, Strahinja je veoma obećavajući štoper koji je već stekao internacionalno iskustvo na najvišem nivou. Zahvaljujući fizici, iskustvu i činjenici da se bolje služi levom nogom, savršeno se uklopio u profil igrača kojeg smo tražili. Jako smo zadovoljni što će nam Strahinja odmah biti od pomoći – istakao je Filip Kaufman, tim menadžer Bazela.