“Reila sam da POKAEM SVE”, pa kroz smeh rekla da e na sceni BITI GOLA

Showbiz vesti

Potencijalni predstavnici za pesmu Evrovizije rade punom parom kako bi pripremili svoje nastupe, a Tijana Dapevi jedna je od njih.

Foto: Prva TV

.

Pevaica je usred velikih priprema kako scenskih tako i pevakih, i ovih dana se pita samo jedno.

“ta mi je sve ovo trebalo. Ja bih tako da odem u neku brvnaru pokrivenu snegom, i da pijem aj. alim se, volim adrenalin, volim da bude akcija nonstop tako da priam gluposti”, rekla je za Grand News.

Poto je ve imala iskustvo sa Evrovizijom kada je pre nekoliko godina predstavljala Makedoniju, sigurno zna ta je sve eka ukoliko bude predstavljala Srbiju.

“To je pakao (smeh). Sve su to slatke muke, slatki stresovi. Ukoliko odem tano znam koji bi bio kocept nastupa i prezentacije, ne samo mene nego i moj ezemlje Srbije. ne bi bilo mnogo stresa jer stvarno imam kvalitetnu pesmu”, objasnila je pevaica.

Nakon niza balada opet je snimila brzu pesmu i vraa se na teren koji je doneo najveu popularnost.

“Sve je krenulo od “Reseta” sve neke baladurine teke. Bogu hvala Leontina se setila i ja sada imam brzu pesmu nakon x vremena”, iskrena je bila Dapevika.

Uz brzu pesmu, morae na festivalu da pokae i igrako umee jer gotovo sve kolege koje se takmie uglavnom priaju o koreografijama.

“Nee biti koreografije, sve e biti svedeno. Manje je vie”, a kada su je upitali da li e obui mini suknju, aljivo je odgovorila.

“A ne, ne. Biu gola” (smeh)

Smelo za nekog ako se prethodnih godina nije pokazivao u takvom stilu.

“Evo ja sam sa 46 reila da pokaem sve”, rekla je Tijana.