RASKINULI BAROVCI! Ljubav je bila HAOTIČNA, a sada su morali da se OPROSTE!


RASKINULI BAROVCI! Ljubav je bila HAOTIČNA, a sada su morali da se OPROSTE!

Ksenija i Ivan, Foto: KURIR TELEVIZIJA

Ksenija, bivša rijaliti učesnica, posetila je Bar i Ivana. Oboje su tada postali svesni da je kraj njihove romanse, jer je ona odlučila da ne živi u Beogradu, dok on ne može da ode u Sloveniju.

– Rekla je da želi da ide u Sloveniju, a ne mogu da opišem osećaj u glavi u tom trenutku. Ona je prebacila meni zato što sam je rekao da ne može sa nama biti ništa napolju, ja sam joj rekao da može jedino ako se preseli u Beograd, možemo iznajmiti stan i raditi. Druigačije nije bilo šanse – rekao je Ivan.

Podsetimo, Ivan i Ksenija su imali jednu jako lepu ljubavnu priču. Mada kada je ušla Sofija Una opet u rijaliti, oni nisu mogli da ostanu mirni. Pa su se svaki dan svađali. Ksenija je potom bila izbačena zbog agresivnog ponašanja i lomljenja kreveta. Ivan se u trenutku izbacivanja rasplakao i držalo ga je to jako dugo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

BAR PREGLED DANA 24.02.2022.

54:22

BAR PREGLED DANA 24.02.2022.

(Espreso)

ESPRESO